Ozgeccc- 28+5 hamileyim asla uyuyamıyorum özellikle geceleri asla uyuyamıyorum uykum var ama yok mevlana gibi dönüyorum yatakta gece hiç uyumadığım içinde gündüz sersem oluyorum kimler benim gibi kızlarrr🫤
Haticetk Ozgeccc- benim de eşim işe gittiği için bu saatte uyandım 36+6 haftalığız bugün güzel uyumuşum sadece
Yagmure Ozgeccc- 36+4ten selam gündüz uyuduğum iki saatlik uyku benim bu saatte hala uyuyamama sebep oldu 🥲
Ozgeccc- Hatice_123456 tek değilmişim bende tribe girdim kendi kendime bu halim ney hiç uyumuyorum diye valla😄
Ozgeccc- Orucu12 ne zor birşeymiş vallaaaa normalde de çok uykuya düşkün biri değildim ama böyle ne oldu anlayamadım sabah uyusamya bari yok o da yok Rabbım bebeklerimiz doğmaya hazırlık yaptırıyor galiba
Busradc-1928 Ozgeccc- benim uyuyamama sorunum biraz erken başladı galiba 16+1 deyim uykum var ama uyuyamıyorum
Ozgeccc- Busradc-1928 yok daha erken diyemeyeceğim canım yani olabilir herkesin bünyesi farklı yok daha erken lafından bıktım çünkü bebeği hissederim erken derler söyle olur erken derler ya demekki senin de böyle oluyo senin bünyede buymuş demezler (akrabalarım)
Ozgeccc- kahvesever__ ayyyyy uyunur muuuuu hayırla sağlıklaaaa mutluluklaaaa güzellikkle kavuşun sağlıkla büyütün inşallaaaah yavrunuzuuuuu maşallahhh darısıda bizlere inşallaaaah 🥰😍
Youngmotherr Ozgeccc- doğurunca hepten uyuyamıyorsun 🫠 11 günlük oğlum var salonda uyuyor odaya gelince gözler fal taşı gibi açılıyo 😬🤷🏼♀️
Busradc-1928 Ozgeccc- Herkes uzman oluyor maalesef bu süreçte , ben artık duymuyorum bile mantıksız konuşmaları