Elis-im Bir hafta önce sezaryen oldum. Vajinamın iç kısmında sert kabarcıklar farkettim bu gün 4 tane sanırım varmı böyle bir şey başına gelen acaba????
Matmazelbebi Elis-im Ayy inşallah Genital siğil değildir. Beyaz karnabahar görünümlü mü? İnternetten bir fotolara bakıp doktora myaynee olun eğer öyleyse çoğalmadan ya spreyle kurutmanız ya da temizletmeniz lazım🥺
Sibelnehir Elis-im bende de buna benzer birşey olmuştu doktor doğumdan sonra hormon değişikliği aniden olduğundan böyle olabiliyor demişti krem vermişti geçmişti, kontrolde doktora gösterin uygun bir ilaç verecektir
Youngplanner Elis-im sezaryenle vajinanın alakası yokki nasıl mikrop kaptırsınlar sadece sonda takılıyo oraya başka belirti yoksa mikrop kapmamıştır
Elis-im Youngplanner 10 saat suni sancı aldım vajina açılmadı 1 cm kaldı. Dr. Parmakladı hemşire parmakladı eldivenle acaba olabilir mi diye sordu. Öle🤷🏽♀️
Youngplanner Elis-im sanmıyorum doktorlardan olucağnı farklı bi yerde tuvaleti kullandıysanız ordanda bulaşabilir bana mantar bulaşmıştı işyerinin tuvaletinden