TugcEsila Beyzanrkrkmz yaa bende baya net gördüm rüyamda ultrasonda baya gösteriyordu kız oldugunu ve gulumsuyordu bakalm sağlık olsnda ☺
TugcEsila Filizsz benmde bi kızm var bende bi kızm bi oglum olsn demisimdr hep ama bazen yine kız olsnda istyrm karısık duygular ☺ ama hep önce sağlık diliyorumm 🤗
TugcEsila KuzeyinAnnesi10 yaa sizin rüya doğrü çıkmış desenize ozamann☺ bakalm benmki ne çıkacak tersimi yksa doğrumu :))
_Abdullayeva5_ Minikperi ya gercekten tersimi cikiyo 😍ben ruyamda erkek çocuk gördüm hatta kucagimda öncə sağlıkli olsunda ama kız istiyorum içimede kız doğuyor belki kız istediyimdendir😂
TugcEsila Mzzz sizin rüya da size dogruyu söylemiş☺ bende ögrendiğmde artk yorumlarm kendimce tersi çktı yada dogruymuş diye ☺
sevaldqn1 TugcEsila 2 kez kiz gördüm ve üstüne doktorlar erkek demesine rağmen ve 21. Haftada kız olduğunu ogrendim.
Ef1001 sevaldqn1 ay bende iki kez erkek gördüm birinde ismini vermiştim diğerinde oğlum oğlum diyordum cinsiyet için de önce erkek demişlerdi ama sonra kız gibi dediler ben hala içten içe oğlum gibi hissediyorum 😂 detayliyi bekliyoruz artık