mutluanne2204 Eazraaa canım ben eşzamanlı magnezyum da kullanmaya başladığım için belki de o tarz bi sorunum olmadı
11-02- Eazraaa bende olmuştu deri döküntüsü ve kaşıntı oldu alerjik bir tenim var o yüzden galiba kullanmayı bıraktım ztn hiç bir ilaç kullanmıyorum
Eazraaa KuzeyinAnnesi10 kan ilacı da kullanıyor musunuz acaba onun etkisi mi bende ki bilmiyorum çok fazla kabızlık çekiyorum acaba ilaçlardan mi diye düşünüyorum artk
Rukiyeaktay Eazraaa kan ilacı gyno ferro sanol mu kullanıyorsun canım. O kesinlikle kabız yapıyor çünkü. Ben kan ilacımı değiştirttim gynoferon kullanıyorum. O kabızlık yapmadı bende. Decavitin herhangi bir olumsuz etkisini görmedim.
Eazraaa mutluanne2204 o zaman sıkıntı decavitte değil birde kan ilacı kullanıyorum onda olabilir Ferrozinc kullanıyordum onunda degistirdim ferrum verdi oda mi kabızlık yapıyor olabilir
Eazraaa __mom1 onu bir dahaki randevum da soyliyim bari 29+5 haftayim ben ne zaman veriyorlar acaba magnezyumu
__mom1 Eazraaa magnezyum genelde el ayakta kasılmam var diyenlere eklem ağrısı olanlara veriyolar yada yalancı sancıları sık olanlara
Eazraaa __mom1 bel ağrısı yada ayağa kalkınca bir batma oluyor belimde onu soylersem verir sanırım teşekkürler 🌸
Eazraaa babaesra5 o konuda doktorum herhangi bişey demedi ama gerekirse kullanırım diğer bebeğimde vitamin falan kullanmamistim doğal yollarla almaya çalıştım ama hiç bir işe yaramadi maalesef
Mesa3333 Decavit ne zaman kullanmaya başladınız ne kadar kullanacaksınız ve onunla birlikte kullandığınız başka ilaçlar var mı .doktorum doğum izninde sürekli farklı doktora gittim ilaç takibim pek istediğim şekilde olmadı o yüzden soruyorum
Eazraaa Mesa3333 bende 26 haftada başladım decaviti kullanmaya öncesinde kan ilacı kullanıyordum sadece birde kendiniz hatrlatmaniz gerekiyor ben söylemiştim kan ilacı dışında herhangi bir vitamin kullanmıyorum diye sonra d vitamini birde decavit ekledi
Eazraaa Nazlimmm bu sıcaklarda en çok yaptığımız şey aslında ama demekki yeterli gelmiyor fazlalastirayim bari