UZUN BİR HİKAYE ; 37+4 de 2 cm açıklık ile hastaneye yatışım yapıldı bebeğimin kilosu normal doğum için uygundu fakat 1 hafta daha geçerse uygun olmayacagını belirtti doktorumuz bende suni sancı almak istedim muhtemelen öyle gelir dedim neyse takıldı sancı hiç yatmadım sürekli yürüdüm 20 saat boyunca takılı kaldı fakat ne bir sancı vardı ne bir hareketlenme sadece kahverengi sümüksü bir akıntı geldi açıklığımda 2 cm üzerine çıkmadığını belirtti ebe, doktorum geldi ve daha fazla beklememiz anlamı yok diyip sezeryana alma kararı aldı hayaller suyaaaa düştü oysaki merak ediyordum normal doğumu ve en sağlıklısı onun olduğunu düşündüm nasip tabi olmadı ben tabi ağlamaya başladım 😅 ya ölürsem diye 14.00 gibi girdim doğuma her anı anlattılar şuan bunu yapıyoruz diye ameliyat esnasında müzik falan açıyorlar benimle konuşuyorlar o kadar keyifliydiiii ki gögüsten aşağısını uyuşturdular belimden iğne yaptılar adı nedir bilmiyorum:) 14.40 da 37+5 de kızımı kucağıma aldım ve uyuşukluk ⅘ saat sonra ayagımdan geçmeye başladı ve akşam 9 da ayaga kaldırdılar ilk midem bulandı ama sonrası güzeldi hiç ağrı kesici vurdurmadım sadece 1 kere mecburen vurdular ağrım acım yok denecek kadardı demekki acı eşiğim yüksekmiş dedim 2. Gün evimde tuvalet falan yıkadım yani 😅 misafir ağırladım 25.07.2023 doğumun gerçekleştiği tarih ve İZMİR ÇİĞLİ EKOL HASTANESİNDE SADIK SÖZDİNLER hocamıza emanettik çokkkk memnun kaldım her hastanehe gidişimde heyecanla gittim bir daha doğumum olursa yine Sadık hocayı seçerdim her detayı bilgi veriyor telefonu 7/24 açık ÖNERİYORUM SİZLERE ve kısacası SEZERYANDAN KORKMAYIN SADECE YÜRÜYÜN ASLA YATMAYIN VE SÜT OLMASI İÇİN BOLLL SU KOMPOSTO İÇİN , sağlıkla kucagınıza alın inşallah 💕💕