Busakturk Kızlar dantelli takımlar yerine beyaz krem resim cekinmelik bi pijama takımı arıyorum tesettürlüyüm ama asla istediğimi bulamıyorum fistolu takımlar cok hos ama asırı asırı pahalı sizler ne aldınız yardımlaşalım öneriniz varmı
Xcbaby Busakturk maalesef ben de ayni durumdayim 1000 1900 tl arasi yuh dedim yani birdaha giyer miyim o da mechul. Uygun fiyatli duz sade birsey alacagim..
alitalia Busakturk H&Mden saten pijama takımları aldım. Bir de siyah sabahlık o da saten. Çokta şık oldu. Çok uygun değil fiyatı ama pahalı da değil bence. Bakmanı tavsiye ederim
KuzeyinAnnesi10 Melike_02 çok danteli canım bebek için zararlıymış kucağına aldığında cildine zarar verebilir daha düz bisey bakabilirsin
Busakturk KuzeyinAnnesi10 bu siyah modelin krem ve bordosunh alıcaktım ama boyu kısa yazmıslar boyum uzjn oldugu için üzüldüm :( en alttaki sade modele bakıcam teşekkür ederim
minikmucizeemaak KuzeyinAnnesi10 Bende bu yeşilden sipariş verdim çok beğendim inşAllah öyle güzel gelir 💚
teachermom1 KuzeyinAnnesi10 Siyah Olan takımın ürün kodunu rica etsem yazabilir misiniz? Bulamıyorum çünkü
Melike_02 KuzeyinAnnesi10 aaa bilmiyordum canım öyledir ama kendim için bu tarz bakmıyorum hanfendi fikir istediği için attım 😇 ama bu bilgiyi öğrenmem iyi oldu
KuzeyinAnnesi10 Busakturk belden 100 cm bacak arasından 68 cm falan canım bana tam oldu 42 beden rahat olsun diye salaş aldım kardeşim hatta ben bunu dışarı da giyerim pijama mı bu dedi 😂😂😂 çok hoşuna gitmiş modeli benimde kumaşı çok rahat. Benim boyum 1.60 65 kiloyum canım 20 haftalık hamileyim.
KuzeyinAnnesi10 Melike_02 bebek için alınan takımların da arka ense kısmında fermuar ve düğme falan olmasın canım zararlı onu da söyleyeyim biz fark etmeden yeğenime almıştık hemşire giydirmedi. Güzellikten ziyade rahatlık önemli olan
Maviev35 Ben hamilelik çekimi için beyaz elbise almıştım o elbiseyi hastaneye getirdim fotoğraf çekilirken giydim. Sırf fotoğraf içinse sizde böyle yapabilirsiniz.
MNisa-18 Melike_02 merhaba, şu en alttakini çok beğendim linki paylaşabilir misiniz ya da hangi marka olduğunu söyleyebilir misiniz trendyolda bulamadım
Hzzz Melike_02 puantiyeli olan cok hoş duruyor her zaman giyilebilir rica etsem satıcı ismi yazabilir misiniz?