Esma_123 23+5 yatağa yattığımda asla nefes alamıyorum ruhum daralıyor derin nefes asla yok sizde de dudum aynı mı
AybarsUmay_ Esma_123 26+6 yatarken yürürken yemek yerken asla tam nefes alamıyorum çok rahatsız ediyor. Özellikle bugün sabahtan beri derin nefesim asla yok
Birrrcan Esma_123 29 haftaligim 15. Haftadan başladı benim yatağa girince daralmam nefes alamam burnumun tıkanması çok zor gece olsun istemiyorum resmen birde bende panik atak var ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Hsrt80 Esma_123 belime büyük yastıklar alıp otueuy faziyette gözlerimi dinlendiriyoru. Nefesim kesiliyor yatınca velan yarım yamalak uyumaya çalışıyorum sabahı sabah ediyorum
Esma_123 AybarsUmay_ benım geceleri yoğunlaştı asla derin nefes alamıyorum bu şekilde nasıl devam ediceö bilmiyorum
Esma_123 Birrrcan bende panik atak yok ama ölücem sankı gram nefesım gelmıyor acil bişey yapar mı bu duruma
Cansuu55 Birrrcan burun tıkanıklığı için breathe right burun bandı kullanıyorum takmadan uyuyamıyorum bende
Birrrcan Esma_123 bana nefessizlik kansızlık tam da oluyor dedi doktorum ama gdce başlaması bana psikolojikmos gibi geliyor
Humeyra16Selim Esma_123 benim 33+1Bende o sekildeym kzlar nefes almak icn yataktan kalkiyorm Allah yardm etsn
Humeyra16Selim Esma_123 yok.canm acil ne yapick ben kac kere gittim normal diyorlar dogumdan snra gecer 😊
Asuu-1 Esma_123 34 haftalığız bende de son zamanlarda nefes alamama problemi var özellikle geceleri Uyku bile uyuyamıyorum Çok rahatsız edici
Caterpillar 29 haftalığız yaklaşık 2 haftadır bende de var hatta yatınca kafama bir basınç geliyor sanki boğazım sıkılmış gibi yıkanmaya başlıyorum gece de zor oluyor sağ sol nefesim sıkışıyor 😩
Cansuu55 Esma_123 3.ayımdan itibaren burun tıkanıklığı yaşıyorum geceleri bende uyuyamıyorum size önerim breathe right burun bandı alın tıkanıklığı olan herkes 5 aydır yaşayan birisi olarak tek rahatlatan şey bandı taktığımda uyuyabiliyorum