Berkos Arkadaşlar bi türlü düzgün rimel tutturamadım haftaya düğün var düzgün birşey almak istiyorum öneriniz var mı ? Dolgunluk veren uzatan siyah birşey :)
minikmucizeemaak Berkos Avon kullandım loreal kullandım sonra bunu keşfettim ve aşırı beğenerek kullanıyorum canım, bence denemelisin gratiste indirim var Şuan fiyat böyle değildir muhtemelen
Neslibt72 Berkos maybelinne lash sensational kesinlikle efsanee full fan effect olanı kullanıyorum ben çok memnunum
nurcakar03 Berkos maybeline lash sensational tam tarif ettiğin rimel bu bende bunu kullanıyorum memnunum çok
Anneoluyorumbb Bildiğiniz kullandığınız bütün rimelleri unutun deborah gri ambalajlıyı denemelisiniz :)
Feyzabeyoglu Neslibt72 aynen bende senelerdir bunu kullanirim bittikçe alırım waterproof olani özellikle. Cok memnunum
Neslibt72 Feyzabeyoglu hakkını veriyor gerçekten yaa benimde genelde gözümde kullandığım ürünler kaşıntı yapabiliyo bunda asla sorun yaşamadım
mervesrhn16 Loreal paris Unlimited siyah maskara kaç tane bitirdim bilmiyorum ama diğer denilenlerin hepsini denedim en iyisi bu. Benim kirpik yapım düz ve kısa olmasına rağmen