Yasemin_bilgili Bebeğim 31 haftalık bugün kontrolü vardı çok şükür bi sıkıntısı yok fakat ultrason kağıdında burnu biraz değişik geldi normal mi sizce kafama takıldı sorayım dedim bilgisi olan yazabilir mi
262223-- Yasemin_bilgili suyun icindeler birde ultrsayonda bazen daha. Büyük yada küçük çıkabiliyorlar
Azra41 Yasemin_bilgili aman ya 😄 kız bire bir net sekilde çıkar mı 😂 sen benim kızın renkli ultrasonunu görsen burnu kocaman duruyordu aha dedim kesin dayısına benzicek slshhsgs bı doğurdum minnak davsanli burun ya 😄
Cicekmelisa Yasemin_bilgili bnde detaylı ultrasonda renkli halini görünce burnu bnmkininde farklı geldi bana acaba gercekten oyle mi diye kafama takıyorum on kısmı buyuk duruyor sanki ama belkide ultrasondan kaynaklı oyle duruyordur
Yasemin_bilgili Azra41 aslında doktor eşi suratına geliyor dedi belkide ondan işte içim rahatladı sorayım dedim teşekkür ederim 😇
Zehrabal1 Yasemin_bilgili şunun fındık burnunu yerim ya maseAllah. Kız annesi ne istiyon su minaktan . Sıkışık sıkışık oturuyor zaten garibim 😅 .
PapatyaAsk Bence pozisyondan dolayı öyle gelmiş olabilir size benim kızımdada tam net değil yüzünü kordon kapatiyo dedi doktor