Hilalgurce Seyhannn korkulacak birşey yok inanın hiç birşey hissetmiyorsunuz spinal ise tadını çıkarın ,, ameliyata girmeden hemşirelere söyleyin korkuyom heyecanlıyım diye hap veriyorlar heyecanlanmamamk için
Seyhannn Hilalgurce teşekkür ediyorum tavsiyen için 😊 inşallah tüm hamislerin çok güzel geçer bu süreci 🙏
Feyzaclk Balege kendine bolca hoşaf hazırlayabilirsin öncesinden. sezeryan anında fotoğraf veya video çektir belki o an sana yaşarken kötü gelse bile sonrasında her ayrıntıyı hatırlamak isteyeceksin. :) benim icin zordu ama tekrar tekrar yaşamak istiyorum o anları zaman acımasız gerçekten bunu anladım
Yazmelegi_ Basak3503 korkmayın ben genel oldum ameliyathanede tam ayilmaya yakın bastirdilar hissetmedim spinal de de uyusukken basıyorlarms
SedaDursun Ebus2045 bir şey sorcam neden özellikle nescafe filtre kahve vs falan olmaz mı belki saçma bir soru ama ilk doğumum olcak benim de her yorumda nescafe diye okudum da bir özelliği mi var diye merak ettim 🤦🏼♀️☺️
Ebus2045 SedaDursun yok canım 🤗 sert icimli olması yeterli markanın bı önemi yok istersen granül kahve de götürebilirsin ama Nescafe clasic oldukça sert ya o yüzden öyle söyledim
Enas2365 Balege ilk gün serum bitince yemeğiniz gelir yüksek ihtimal hoşaf geliyor zaten hastane yemeğinde. Gazınız çıkınca rahatsınız taburcu ederler. Siz evde içmek için hazırlayın hoşafı.