Kubra00111 Kızlar Dr eşime klomen ve 2 ilaç daha verdi değeri yükselsin diye bu süreçte de bende klomen kullanayim mi adetimin 2.gunu aynı ayında mi ilerlesek beklesem mi de doğal kürler de verdi başlangıç varikosel ama şimdilik ameliyata gerek yok dendi
nb- Kubra00111 doktoruna danışmadan kullanmamalısın bence sonuçta çok da hafif bi ilaç değil ve doktorun gerekli görse sana da verirdi zaten
Minikruyam Kubra00111 esiminde varikosel vardı iki yerde tıkanıklık ilk spermogrami 40 milyon çıktı sonra 3 ay sonra anlamadık hiç bişey yapmadık 330 milyon çıktı değeri doktor ona hiç bişey vermedi bende de pkos olduğu için femora verdi eşime ne yaptın bu kadar yükseldi dedim bitter cikolota yedim iş yerinde sık sık dedi bilemiyorum artık neyden dolayı yükseldi değeri ama öle bizede ameliyata gerek yok denmişti ilk belki sizde böle sperm artırıcı yiceklere bakabilirsiniz çokda bilgim yok ama soliyim dedim rabbim hayırlısını nasip eylesin🤲🤲♥️
Kubra00111 birmucize1 yo önemli değil onun değerleri yükselirse bende femera isticem Dr dan keşke ikiz olsa
Kubra00111 nb- yok Dr kontrolünde düşünüyorum Dr um eşinin tedavisi bitmeye yakın sonuçlar düzelince başlayalım dedi