makbule16 Geçen mide bulantısı baş donmesi ağzımda acı su geliyor du kasıklarım ağrıyor du doktora gittim vücüdün susuz kalmış dedi 1 gün yatırdılar şimdi aynı şeyleri tekrar yaşıyorum gitmelimiyim doktora ne yapayım ya
Orucu12 makbule16 riske atmamalısınız bence belki farklı bişeyde olabilir içiniz rahat olur giderseniz
Tutkaltupum makbule16 mide bulantısı kusma ishal şuanda çok yaygın bol miktarda su için tek suylada olmaz sebze çorbası yapın tüketin musluk suyu yemeklerinizde tüketmeyin terlememeye çalışın ac kalmayın açlık daha da mide bulandirir
Tutkaltupum makbule16 prillam kullaniyormusunuz mide bulantiniza cok iyi gelicektir mideniz surekli kustugunuzun için safra agzınıza gelip gırtlagınızı yakıyordur ac kalmayın kustuktan sonra yiyin gerekirse zorlarsa onuda kusun ama yemek yiyin yemek yemekten vazgecmeyin su için
makbule16 Tutkaltupum Su içemiyorum içtiğim an kusuyorum hiç aç kalmıyorum ne yesem kusuyorum ilaç bile alamıyorum suyla hemen geri çıkıyor
BuseVeMinikleri makbule16 enfeksiyonda olabilir. İlk 3 aydan sonra kusma hala devam ediyorsa enfeksiyondur dedi doktorum.
Tutkaltupum BuseVeMinikleri hastaneye yattıgında kan tahlili yaptılarsa enfeksiyonda çıkardı kan tahlili yaptılar mı acaba
Tutkaltupum makbule16 yatmadan hemen önce için ben iyiyim diyerek kusmayı dusunmeyin bebeginizle konuşun instagramda gezinin vakit gecirin kafanizi doldurun midem bulanıcak diye dusunmeyin stres cok etkiler
Tutkaltupum makbule16 gece yatmadan 2 sabah uyandiginizda 1 tane oglene dogru da bir tane daha icin maximum gunluk 4 doz diye biliyorum recetesinde yine yazar siz kontrol edin bir gün deneyin o gün kusmazsanızda full dinlenin guzel seyler dusunun
BuseVeMinikleri makbule16 tahmin etmiştim. Bi arkadaşım 9 ay öyle kustu çünkü. Sürekli serum takılıyordu.
BuseVeMinikleri makbule16 eğer halsiz bırakacak şekilde kusuyorsanız su içemiyor beslenemiyorsanız tabii gidin.