Aslanmommm zengooo kan pıhtılaşmam yok ama riskli gebelik geçirdiğim için fazla hareket etmediğim için oksapar 4000lik kullanıyorum
monarosamommy zengooo enox eczane de yoksa oksapar 4000 lik kullanıyorum riskli gebeliğim var (pıhtılaşma yok, tüp bebekte değil )sağlıkla gelsin evlatlarımız 🤲🏻🍀
Hilalgurce zengooo niye verdiği önemli bende pıhtılaşma var nefes darlığı var4000 lik verdi tedbir amaçlı .. Çok değil dedi. Kayibim yok. İlk gebelikte corasprin le idare ettim son haftalarda nefes darlığı vardı birşey olmadı kilolu falanda değilim minyonum
Pamuk Emel5805 Hayir benim birçok hamile arkadasim var ben dahil hepsi kullanıyor hiçbirimiz tüp bebekli değiliz. Ya düşüğün varsa yada tedbir amaçlı verilir.Tup bebeklilerin hepsi kullanmaz.
zengooo Pamuk coraspirin varmi peki.benim ilk gittigim 6000 lik verdi.simdi baska doktora basladim 6000 cok dedi ama oda tereddut etti.4000 mu olsa dedi sonra bisey olur dedi korktim
Emel5805 Pamuk hepsi demedim geneli dedim bazıları sonra bırakıyor başta tutunmayı desteklediği için veriyor sonra bırakan var bende dahil noktada.
Aslanmommm zengooo doktorun verdiğinde 58 kiloydum şimdi 60 kiloyum yok sadece oksapar var kan sulandırıcı olarak
Esomete Tüp bebek benimki de. Kan pıhtılaşmam yok, riskli gebelik değil.. ona rağmen 4000 lik kullanıyorum. 31. Haftadayım. Doğuma kdr kullanacagım