Msl2023 şuan 14+4 hamileyim, ama daha önce bir doğum yaptığım için söyleyebilirim ki, sancı başladığı zaman zaten hafif geliyor, o sırada evde duşa girme şansınız oluyor. (Eğer ekstrem bir kanama veya renkli su gelme durumu yoksa tabi)
Ben son hep jiletle tıraş olmuşumdur kendimi bildim bileli, hiç ağda denemedim, normalde de cildimi aşırı tahriş ediyor kuru cildim var, özel bölgeye ne yapar kim bilir. Kullandığım tıraş bıçağı da hiç tahriş etmiyor. Öncelikle göbekten aşağıyı görmediğim için 2 tane ayna kullanıyordum, birkaç kez eşimden rica ettim ama o da zarar vermeyeyim derken doğru düzgün yapamadı 😂 Aynanın birini aşağı koyup birini de elinde tutunca eğilmeye falan gerek kalmıyor.
Ama tabii ki aşırı kıl yoksa o sancı esnasında bunu yapmanız da şart değil, azıcık kıldan birşey olmaz, ebeler ve doktorlar neler görüyor, normal jinekoloji kontrole bile hiç tıraş olmadan giden insanlar varken, doğuma gidenin hafif kılına kimse birşey demez. Yine de içiniz rahat etmiyorsa ayna yöntemi güzel, deneyin 😁