kahvesever__ Yarın sabah yatışımı verecekler ve doğum başlıycak inşallah 🙏 dualarınızı bekliyorum beni de unutmayın dualarınızda 😍
momness kahvesever__ merhaba allah yardımcınız olsun inşallah darısı başımıza .. O an aklınıza gelebilirsem çok sevinirim Büşra üngör hızlı ve kolay bir doğum yapabilmem için dua edermisiniz🤍🌸
Pinklove kahvesever__ sağlıkla al kucağına inşallah, Allah yar ve yardımcın olsun bu güzel ve zorlu yolculukta inşallah🙏🙏🙏
Emine_tan Merhaba benimde yarın sabah yatisim yapılacak ve sezeryanla olacak doğumum. Beni de dahil ederseniz dualarınıza çok sevinirim
bdenerigokce kahvesever__ Allah yardımcın olsunnn, sağlıkla hayırla gelsin 🌺🌺🌺 görünce çok mutlu oldum, inşallah bende zamanında böyle bir post atarım 🙈🫶🤲
kahvesever__ bdenerigokce amin inşallah canım çok teşekkür ederim sende inşallah zamanında kavuşursun yavruna
birannis_ kahvesever__ rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel bir doğum olsun sizin için 🥰🌸🌸
Bekledigimmucizemm kahvesever__ Allah sağ salim bebişine kavuşmayı naisp etsin bizlere de dua et bizlerde kavuşalım o günlere
3_fistikannesi kahvesever__ canım naptın banada yatış verdiler suni bağlandı sancılarım bekliyorum dua edelim birbirimize