Havva122 Sata göre 20+4 doktorun dediğine göre 21+6 görünüyor bebeğim. Bebek hızlı gelişiyormuş bundan dolayı olabilir mi? Yaşayan var mı
Baharoloji Havva122 şeker yüklemeniz normalse sorun yok genelde şekere bağlı yada genetik çıkıyor benimde önde gidiyor 2 hafta ilk gebeliğimde böyleydi 37+5 te geldi şuan çok fark yok sizde ama artarsa normal doğum pek mümkün olmuyor haftasını beklerse
babylook Havva122 sata göre hesaplanır canım bir iki hafta önden gitmesi sorun teşkil etmez demişti doktorum kilosu boyu kaç acaba🙂
NebiElif Benim ilk hamileligimde 5 hafta önden gitti.2 kere detaylıya gittim 2 kere şeker yüklemesi yapıldı.bir sorun olmuyor. Bu hamileligimdede 2 hafta önden gidiyor.bebegin biraz iri olması ile alakali
Havva122 Baharoloji şeker yüklemesi ile ilgili birşey söylenmedi yapılması gerekiyor mu bu haftalarda
babylook Havva122 şeker yüklemesi 24.28 haftalarda yapılır ben yarın yaptırıcam inşallah birşey çıkmaz yarın randevum var.
Baharoloji Havva122 daha var doktorunuz isteyecektir önde olduğu için ama siz yükleme olarak değil de açlık tokluk baktırabilirsiniz