Ozlem2505 Kızlar 28 haftalık hamileyim su gibi akıntı bir anda altına işemişsin gibii yaşayan var mıııı normal miii???
Ozlem2505 babylook yaa Allah korusun miktarına göre değişir mi yani yoksa kesin suyum gelmiş olabilir mi az da olsa
Yazmelegi_ Ozlem2505 sızıntı şeklinde geliyor olabilir buda su gelmesi olabilir tedbir amaçlı gitmen gerekir acile
babylook Ozlem2505 herşey olabilir canım acile git inşallah bişey yoktur haber et lütfen böyle şeylere hemen panik yapıyorum bende😔
Xxxmelodi666 Ozlem2505 benm de ilk gebeliğimde böyle olmuştu idrar kaçırıyorum sanıp sabaha kdr beklemiştim kızımın kalp atışları çok düşmüştü o yüzden bence zaman kaybetmeden gidin
Ozlem2505 Xxxmelodi666 evet geldim acile suyum azalmış. Yer olmadığı için Zeynep Kamile yönlendirdiler teşekkür ederim uyarılarınız için Allah razı olsun ♥️
babylook Ozlem2505 üzüldüm sonuç ne olucakmış ne dedi doktor inşallah birşey olmaz saglıkla alalım bebişlerimizi kucagımıza😔
Ozlem2505 EmreBeyiBeklerken babylook sonuç ilk gittiğim doktor abartmış Zeynep Kamile muayene oldum çok şükür riskli bir durum yok eve gönderdiler kendi doktoruna da görün dediler akıntıymış test yaptı suyum gelmemiş bilgilendirelim sizide 😘
EmreBeyiBeklerken Ozlem2505 ay iyi şükürler olsun canım sen yine de emin olmak için gittin en doğrusunu yaptın 🌸 inşallah hiçbir sorun sıkıntı çekmeden kavuşursun bebişine 💙