Zelihasifa GYNOFERON dareje demir hapı ELEVİT vitamin hapı Ekstra yanında kullandığım bi kaç hap daha var
Nurseyma Elfnr girdim canım ikiliye girdim 3lü ve 4 lü istemedim 20. Hafta da detaylı ultrasona gireceğim
Tugbaay Previt positive(multivitamin)+Solgar d vitamini+ferro sanol(demir ilacı) ama ben bunları kansızlık, demir eksikligi ve d vitamini falan cok düşük cıktıgı için kullanıyorum. İlk iki ay sadece folik kullandım. Previt positive cok güclü bi multivitamin içinde folik, b, vs tüm vitaminler var🙄
Elifaaksoyy Nurseyma İlk aylar folik asit ile birlikte omeğa3 kullandım 26+6 olduk Decavit kullanıyordun kestik ferrum kullanıyorum şuan sadece😊
Irmakdkm Elifaaksoyy bir hafta oldu kullanalı bıgün biraz kaşıntı başladı sanki ilaçtan mı acaba sizdede oldu mu
Pinar38 Nurseyma megadyn, gün o ferro, imom, Magnezyum ve kalsiyum bi de devit3 kullaniyorum 30+3 deyiz 12 haftalıkken başladım hepsine imom hariç
Elifaaksoyy Irmakdkm Bende başlayalı 1 hafta oldu ama hiç öyle bişey olmadı canım sadece hafif baş dönmesi yapıyor bende
MomBse Nurseyma sağlık ocağından decavit verdiler onu kullanıyorum sadece doktoruma kalsa onu da vermezdi ama 😕