Fatma_21_03 Kızlar çalışan bir anneyim 32+3 haftalık hamileyim doğum parası doğum izni bunlar ne zaman yapılır ve ne yapmam gerekir bilgisi olan var mı
Mrsfly Fatma_21_03 illa 32 de çıkmak zorunda değilsiniz ama 32+3 e geldiyseniz ve çalışıyorsanız şu an çalışır raporu almak zorundasınız normalde 32+0 da almalıydınız çünkü sgk ya göre şu an raporlu gözüküyorsunuz. Çalışır raporu alırsanız 37 ye kadar çalışmabilirsiniz o 5 hafta da doğumdan sonrası süreye eklenir.
adatuna Fatma_21_03 32+0da çalışabilir raporu almanız gerekiyordu. Geçen her gün izninizden yiyor bir an önce çalışacaksınız alın bence raporunuzu
tgbadlgzr Doğum iznine zaten 32. Haftada çıkılıyor bir an önce gidip doktorunuza rapor almanız lazım onuda iş yerine vermeniz lazım
tgbadlgzr Doğum yaptıktan sonra o doğum belgesini de iş yerine vermeniz lazım doğum yaptığınıza dair doğum parası da ondan sonra yatıyor diye biliyorum bende şuan 22. Haftadayım sabırsızlıkla 32 yi bekliyorum 😬
Fatma_21_03 Mrsfly doktora gittim çalışabilir raporu verdi 37.ci haftanda gel çalışamaz raporu vereyim dedi
Mrsfly Fatma_21_03 almana gerek yok 37 de çalışamaz raporu zaten çalışabilir raporunda son çalışabilceğin gün yazıyor