Papatyannesi34 Kızlar bu nedir evimde ayakkabı dolabında çıktı birden düştü ya şehrin ortasındayım böyle bişey ne gördüm ne aldım ne olabilir aklıma başka şeyler gelmeye başladı kaç kere evimde yazılı büyü bulmuştum Buda farklı versiyon olabilir mi korktum 😟
Anne_2cocugu Papatyannesi34 bı tanıdığın hoca fln varsa göster yada cami hocasına fln büyü fln olabilir bende de kağıtla yapılmış vardı goturdum cami hocasına eve gelip okudu fln
YigitPoyrazMomm Papatyannesi34 şüphe duyduğun şeye el ile temas etme canım dokunma bişeyle tut açıp kokladinmi ne olduğunu falan
e_blue_sky_a Papatyannesi34 kenevir gibi duruyor uyuşturucu madde yani esrarın hammaddesi. Üstelik Bi insanın içeceğinden daha fazla yani şuan bu bir suç aleti olabilir buraya da koymuşsunuz
Papatyannesi34 YigitPoyrazMomm paketten hiç çıkarmadım korktum ama kokladım baharat çay gibi bişey kokuyor baskın bir koku
Papatyannesi34 e_blue_sky_a inanmıyorum evimde çıktı ben bilsem burada sorarmıyım ne olduğunu bile anlamadım korktum buraya attım nedir diye
gmzela1605 Ayakkabı dolabı kapının önünde mi ? İçeride mi , önemli olan o, uyuştırucu ise binadan biri saklamak için koymuş olabilir diye düşündüm bende
gmzela1605 Papatyannesi34 Allah korusun büyü olmasın da bende korkarım büyü gelir aklıma evde değişik bi şey görünce
Anneumut2318 Papatyannesi34 bi hocaya göster canım ne at ne de yak mutlaka biri baksın Buda bi büyü parçası olabilir
Beyzanrrr Papatyannesi34 büyü fln değil eşin ya uyuşturucu içiyor yada bunları dikip somegini fln alacak uyuşturucu bu yani