Maryhoney Doraangell benim ikili tarama yapılırken şak diye erkek dediler erkekti ilk cocugum şuan 6 haftalik çok küçük bakalım
Betss35 Ben 12 haftalık olduğunda öğrendim erkekti kendimizde tahmin ettik ☺️Erkekte belli olabiliyormuş erken zamanda
Gamzeacis Betss35 kendiniz nasıl tahmin ettiniz bende 12 haftalığım haftaya gidicem ama çok merak ediyorum🥹☺️
Elif004 Benim bebeğimde 12 +3 günlük bugün gittim bacakları çaprazdı. Göstermedi kız gibi dedi 2 hafta sonra tam netleşir dedi.
Betss35 Gamzeacis giderken çikolata ve vişne suyu içtim çok hareketliydi kendini gösterdi ☺️Sağlıkla gelsinler
Tinii_minii_mom 12 de kız demişti -%95 13te erkeğede benxiyor dedi(göbek kordonuymuş hatta iki doktor çağırdı anlamak için ikiside çözemedi) 14te gittik kesin kız dedi. Bazen onlarda emin olamıyor haklı olrak
Cansut20 Tinii_minii_mom 13.de erkek dediğinde fotonuz var mı çıkıntı miydi göbek kordonu dediği nasıl biseydi merak ettim bana da erkek dedi 12.hafta da ama burda değişkenleri görünce merak ediyorum bizimki yukarıya doğru bakıyor çıkıntı pipi yani bildiğin
Tinii_minii_mom Cansut20 maalesef yok. Çünkü baya 15 dk incelediler orda çıkıntı bi vardı bi gitti bi vardı bi gitti anlayamadılar hiç. Bacak arasıda baktılar öyleydi. Geçen gün gittiğimizde bacak arası yine boştu bakar bakmaz kız dedi. 12-13-14. Haftalarda böyle şeyler oluyormuş biraz
e_blue_sky_a Cansut20 yok bacak arası fotosu vermedi. Ultrasonda görmüştük. Bacak arasında ufak Bi kabartı vardı kordonmus
Ilkay08 Ben 12 haftamda öğrendim kız dedi 90 % ondan detaylıda falanda hep kız dedi 6 hafta sonra kavusucam kızıma
Egeminannesi Doraangell benim ilk oğlumda 17.haftada söylediler daha doğrusu pozisyon u düzgün değil diye görmediler. İkincide 12 haftalık ti erkek demişti Dr değişmedi
mrsyildizmom 12 de değil ama kontrolüm 13.haftamdaydı ben hiç sormadım doktorum kendi ultrasonla bakarken erkek bu dedi, bir diğer kontrolünde netleştiririz dedi. 16.hafta da kesin erkek dedi 38+2’yim hala erkek 😊