Sibelkrgl Yarın kontrolüm var kızlar zaman yaklaştıkça insan sabırsızlanıyor bebeğim kilo aldı mı durumu nasıl merak ediyorum çatı muayeneside yapılacak yarın insallah hersey yolundadır sizin muayeneleriniz nasıl geçti
Yenibirannee Sibelkrgl 33+3 haftaligim doktorum 36. Haftada gel dogum yapacagin günü kararlaştıralim tahlilleri de yapariz dedi. Sona geliyoruz 🥰 iyice ağırlaştım bende
umudum23 Sibelkrgl 38+2 deyiz bu sabah kontrolum vardı. Bebegim 3568 gram olmuş. Bu hafta geldi geldi gelemedi sezaryene döner dedi bekliyoruz 😊
Sibelkrgl Yenibirannee Allah sağlıkla kucağına almayı naaip etsin canım ağırlaşmak ne demek yerimden zor kalkıyorum artık
Cankurt umudum23 38+1 bugün kontrol oldum 3600 sen bu çocuğu doguramazsin sezeryana döner diyet yap o yüzden diyo
umudum23 Sibelkrgl Oldum 4 kgya kadar doğurursun demisti doktorum ama bakacağız artık nasil gelmek isterse 😊 sizin durumlar ne umarim her sey yolundadır sağlıkla kavusursunuz
Sibelkrgl umudum23 sağlıklı olsunlarda canım hakkımızda hayırlısı benim kontrolumde yarın iste bakalım ne diyecek cati muayenesi olucam
umudum23 Sibelkrgl Sağlıkla sihhatle kavusun insallah merak ederim yarın muayeneden sonra buradan guncelleme yaparsınız sakıncası yoksa😊
Sibelkrgl umudum23 38+1 kontrolde 2 cm açıklığım çıktı sancı vs bir sıkıntı çıkmadı 40 hafta olarak gözüküyor boyumuz 52 cm kilomuz 3700 olmuş normal doğum için bir sıkıntı yok dedi bayağı aşağı inmiş kafası sancın olursa vs suyun gelirse gel dedi onun harici 40. Haftayi bekliyecegiz