Deig Anonim27 38+4 um çatı muayenesi oldum dün 1 2 cm kadar açılma var ama nst de sancı ve herhangi bir dogum belirtim yok. Hem korkuyorum hem bir an önce kavuşmak istiyorum. Allah herkesi bi avazda kurtarsın 😅🌸
Beti_07 Anonim27 ahahahah bende yaşadım onu korktum sonra dedim ki gelsin diye dua ediyorsun ama sancı gelince korkuyorsun ahahah ama bir şey hala bekliyoruz 🙃
Anonim27 Beti_07 walla nst de tek sancı çıktı istersen yatış vereyim dedi ama ben istemedim napıcam bu sancıyla :( ben
Beti_07 Anonim27 benim sürekli yok ya sabah bi vurdu yine regl ağrısı gibi sağ kasığıma ve bacağıma sonra geçti nstde bir şey çıkmadı bende bilmiyorum ne oluyor artık beklemekten başka bir çözüm yok bence, senin yerinde olsam evde çekerim sancımı
Anonim27 Beti_07 eve geldim zaten kuzum benim rahat 20 dk da bir geliyor bazen 10 geri 20 oluyor değişik nişan yok su yok daha çok feci ama doğum anı gelse nasıl dayanılacak sancılara
Pnrpnr_ Anonim27 38+2 de beklemedeyim hâlâ 😂 sancılarım oluyor ama yalancı sancılar maalesef. Sağlıkla kavusalım bebeklerimize inşallah 😍🙏
Anonim27 Pnrpnr_ banada aynısını dedi yalancı sancı olabilir dedi de eve geldim ☹️beklicez de çok can alıyor bu sancılar bi bana mı öyle geliyor
Beti_07 Anonim27 dayanılır hiç korkutma kendini benim de ilk hamileliğim elbet tedirginim ve korku var ama hep en iyisini diliyorum sonuç olarak sonsuza kadar çekmeyeceğiz o acıyı bitmesi için çekmemiz lazım öyle ikna ediyorum kendimi.
Pnrpnr_ Anonim27 beklemek kadar yoran bir şey daha yokmuş yaa, dayanamayacak kadar kötü değilim henüz ama sancılar çok tedirgin ediyor işte 🥺
Anonim27 Pnrpnr_ geçen hafta çarşamba kafası 37 haftalık ölçmüştü baş geliş dedi zaten ama hala neden erken diyor anlamadım ben doktorum
Anonim27 Beti_07 çok güzel düşünüyorsun da o anda benm aklıma gelmiyor dudak ısırıyorum resmen benm de ilk hayırlısı inşallah kolay sağlıklı bir sekilde doğumumuz olur inşallah
selmaunes Anonim27 39 haftaya girdik dogurmadım hiç belirtim de yok dogum kanalina da inmemisti geçen hafta bebeğim bilmiyorum nasıl dogurcam 😄
Anonim27 selmaunes ay bende rahattım taki düne kadar biz salça konserve felan yaptık 3 kat merdiven çıktım indim belki de o tetikledi ama geçen hafta baş geliş şekildeydi zaten bilmiyorum nişan gelmedi su da yok kanamada ama sancı var baskı yapıyor sabırsız 🐣inşallah sende bu şekilde yap ben bide dizlerimin üstüne çok çömeldim oturdum salça karıştırdım 🤣
Beti_07 Anonim27 valla haklısın biraz önce bi sancı girdi bağırdım resmen 😂😂 Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin balım
selmaunes Anonim27 çok hareket eden birisi değilim ama plates topunda hareketler yapıyorum ordek yürüyüşü yapıyorum yerleri elimle eğilip siliyorum bakalım bu hafta ne diyecekler 😄