Hanimeller affa ya herkes öyle zararlı böyle zararlı diyolar cips yedim ama noodle nedense yemedim aslında aynı zararlara sahipler😂
YigitPoyrazMomm Pamuk abur cubur sevmem şeker sevmem hamile olunca canım çekti yedim azcik yoksa sevmiyirum😅
karaguzelirem_ Tek abur cubur anlayışım magnolia ve tartolettir bu iki tatlıyı çayla yemeğe bayılırım onun dışında cips kola çekirdek veya çikolata gibi şeyler aramam zaten sütlü tatlıcıyımdır şerbetli de sevmem 😂
nur__a Abur cubur çok yemeyeyim diye meyvelere sardım bu sefer de bebeğim 2 hafta önden gidiyor 😅 ama ben de az yemiyordum yani abartmıştım 😂😂 neyse şimdi meyveyi kestim abur cuburdan devam 😂
Mucizem24 asel_asl sonunda kendim gibi biri Allahım 😁 sağlıksız hiçbir şey yemediğim için abartıyorsun diye her Allahın günü linçleniyorum ailem arkadaşlarım tarafından 🙈
asel_asl Mucizem24 ya ama bebeğe mutlaka zararı dokunuyordur.. nasıl kıyarım ona 🤦🏻♀️ linçlesinler hiç takma.. şurda dayanmamız gereken sadece 9 ay.. sonrasında abur cubur partisi yapıcam 🤣