Mummumlilo Hahah günahlarımızı dökelim hadi ben noodle seviyorum soya soslu ve tabiki cips lays ketçaplı severim tatlıyla çok aram yok ama dondurmaya asla hayır diyemem 🙄😅😅
Damla1623 Ben her gün browni intense yemeden yapamıyorum 😂 ona dadanmış durumdayım bıkmadan uzun zamandır her gün yiyorum 😂🙈 cips görünce de dayanamıyorum arada yiyorum 😂🤦🏼♀️ ilk oğlumda da pasta falan çok canım isterdi bazen hamburger de yediğim olmuştu 🥹 acıkınca daha çok canım dürüm tarzı şeyler çok istiyor tantuni falan hamburger 😂🤦🏼♀️ başlarda tuzlu ekşi şeyler canım istedi ikisinde de hatta limonu tuzlayıp yerdim 😂 sonlara doğru tatlı yemeye başladım ikisinde de ama çok tatlı da canım istemiyor çikolata yiyorum çikolatalı şeyler canım istiyor genellikle değişik 😂
Krtcm Damla1623 tansiyondan tuzlu bişey yemeyen ben gözüm kalarak okudum şu an zararlı olmasa ilk körüli noodle yerim😆😂😂
Melike_02 Pamuk ay bütün Abur cuburları seviyorum desem linçlenirmiyimmm acaba 😂😂 Ama işte hamilelikten doya doya yiyemiyorum. 😂😂 ara ara cips çekirdek kola kaçamağı yapıyorum 😂 Hamilelikten önce çok yerdim ama hamileliğimde canım fazla abur cubur çekmiyor artık 😂
Minikannesi00 Pamuk aynen öyle gerçekten 😂 doktora sorsam günde bir minik kare çikolata yiyebilirsin diyor 😂😂 artık sormuyorum vicdanım rahatsız olmasın diye 😂
teachermom1 Pamuk Nutella, Çitos cips biftekli, cornetto disk karamelli, Karışık tost (Sanayi tipi ekmeğe yapılmalı,salçalı ), Hamburger. Hepsini yiyorum bu arada. 🙃
asel_asl Pamuk cerezza soğanlı peynirli cips🤤 yaş pastaya bende bayılırım ama hamile olduğum günden beri ağzıma sürmedim hiç abur cubur 🤦🏻♀️ kıyamıyorum bebeğime ama tabiki canım çok istiyor
asel_asl Pamuk vicdanım sızlıyor sağlıksız bişey yiyince 😅 eşim de çok kızıyor hasretiyle yandı gönlüm 😂
Mucizem24 asel_asl sonunda kendim gibi biri Allahım 😁 sağlıksız hiçbir şey yemediğim için abartıyorsun diye her Allahın günü linçleniyorum ailem arkadaşlarım tarafından 🙈