Sukran2022 Aysegulozenc ay maşallah siz tecrübelisiniz o zaman biz daha acemi çaylaklar yeni anne olucaz😂
Aysegulozenc Sukran2022 Öyle demeyin bu sefer de mesela çocuklar arasındaki dengeyi kurabilecek miyim her ikisine de yetebilecek miyim gibi duygular oluşuyor kafam deli sorular hep. Doğuma son 14 gün kaldı sezaryen olacak. Allah herkesi sağ salim kurtarsın
Sukran2022 Aysegulozenc ay amin canım inşallah hayırlıysa kavuşursun da kolay gelir yetersin hiç düşünme Allah’ın izniyle inşallah 🙏
Sukran2022 Mommy25 Aysegulozenc Neslihannd Gamzeee111 Mujde1991 Yas3ming Basakhilal babyasyanil NobleMom Neseinci TugceAbdullah Cgllay Sdylk Kızlar kızlar bi wp grubu mu kursak konuşur tanışırız katılmak isteyen olursa burdan yazsın numarasını ben kurayım grubu 😘
Sukran2022 Sdylk Ben Dilek Pınar hoca var ona gidiyorum çok tatlı biri bayılıyorum kadına aşırı doğal ve cana yakın
Sukran2022 Mujde1991 olur ya onu yapalım rica etsem senden o grubu kurabilir misin onu ben beceremeyebilirim 🙏☺️
Sukran2022 Mujde1991 olur mantıklı aslında da kimse ortalıkta yok üçümüzden başka siz yazın bana numaranızı grup açayım ben gelmek isteyeni ekleriz sonra