Derinnmom 14+4 olduk hâla bu yapışkan tükürük mü desem salya mı desem diş etlerimden mi çıkıyor desem bilmiyorum ama midemi aşırı bulandırıyor kızlar ya. Allah rızası için iyi gelecek birşey önerin 🙏🏻
Melodimm @Vandb Bendede vardı aynisi.Evde posetle geziyordum.Disari cikamiyordum.Elimde pecete magazaya gidiyordum.Yatarken bile oluyordu.Birden durdu sanki.Bende sasirdim.
Vandb Melodimm kaç haftalıkken geçti peki şişe havlu peçete ne varsa öyle geziyorum öğretmenim bu hafta raporluydum pazartesi işe başlıcam nasıl olacak hiç bir fikrim yok
Derinnmom Vandb naneli yada limonlu fresh sakız şeker ne bulursan onu at ağzına canım o biraz iyi geliyordu
MehtapGkmn Bendede aynı dert var yarın 14 haftalık olucaz İnşAllah geçer yaa sıkıntılı bi durum midem bulanıo çok
MirsT Vandb akşam 2 sabah 1 denedin mi en azından biraz hafifletiyordu o haftalarda birde sakızsız duramıyordum
Vandb MirsT denedim sadece kabus yaptı geceleri hiç uyuyamadım nefes darlığı yaptı sabah öğlen 4 tane içtim kusmam hiç azalmadı gündüzde hep uyuttu
MirsT Vandb sakız çiğnedim o kadar çiğnedim ki tiksindim sakızdan da ama iyi geliyordu eskidi mi hemen değiştiriyordum dene bakalım 🤔 zencefil de öneriyorlar da denemedim Vala
selinsezer Benim ilk hamileliğimde de sürekli tükürük geliyordu sürekli elim de poşet ve peçete ile geziyordum şuan hamileyim 5+3 şimdilik bundan çok fazla yok.