Mucizeveannesi Kızlar şuan nst deyim 25 dk içinde üç sancı gözüktü henüz dr a girmedim,yardımcısı belli olmaz Doğuma alınabilirsiniz gibi konuştu 😳yok artık ben hiç böyle lappadanak beklememiştim ;sezaryen için gün alır planlı hazır giderim demiştim normalmi böyle olması
Arasada Mucizeveannesi bndede dün aynısı oldu 38+0 dm ikinci gebeligim di doktorum serum verdi yattım akşama kadar tekrar baktı sancı durmuş dedi az daha bekleyelim dedi doktora göre değişiyo bide sancının düzenine göre.ne dedi size doktor baktımı ?
Buse_ Mucizeveannesi canım beni 2 defa doğum olacak diye yatırdılar ama buna bebek karar veriyor 3 haftadır düzenli ve çoğu yüksek çıkan sancılarım var ama bizim kız devamını getirmiyor 😅
Mucizeveannesi Agg0207 ikiz diyemi anlamadım ,bende iki üç aydır oluyor ara ara ,o kadar alıştım ki ,bazen 7-8 saat olmaz ,aksilik nst ye denk geldi 😏
Mucizeveannesi Arasada birazdan giricem canım dr a düzenli gördüm 40 dk sonrasında geçti ,bu kadar erken beklemiyordum hiç hazır değilim pat diye ameliyata girmeye moralim çok bozuldu