Gzmary35 Kızlar 19 haftalık iken serklaj oldum serklaj olalı 1.5 ay oluyor ama 1 haftadır iç çamaşırımda su gibi damla damla akıntı oluyor normal mi
rumeysattnc Gzmary35 su bir anda gelir normalde ama damla damla gelende oluyormuş enfeksiyon olabilirsin yada bebek büyüyor baskı oluyor idrarın kaçıyor olabilir eczanede bir kağıt satıyorlar adını unuttum o kağıdı koy rengine göre su ise belli olur yada bir doktora görün için rahat etsin
Floraflorr Gzmary35 su bacaklarınıza kadar boşalır bildiğimiz akıntılar gibi değil yavaş yavaş da gelebilir fakat bunun da damla damla olacağını sanmıyorum zaten bebeğin suyuna da bakıldığı için ultrasonda tespit edilir su azalıp azalmadığında akıntılar çok sık olur zaten endişe etmeyin serklaj da var fazla yormayın kendinizi sıkıntı yoktur inşallah🙏
Gzmary35 2 gün önce hastaneye gittim Altan muayene yapmak istedi doktor hemen ben izin vermedim ultrason ile baktığında bebeğin suyunun iyi olduğunu söyledi ve hareketlerini de hissediyorum zaten umarım Bi sıkıntı olmadan son haftalarımızı görürüz