Hanifemert78 Ilk kez bugün kullandim iğne vurulduktqn sonra göbeğimde agri kaldı nasil alışılır bu acıya ağrıya
BetulMom Hanifemert78 benim farkettirmeden göbek deliğinden uzaklaştıkça daha az acıdığı. Ben hergün başka tarafına yapıyorum.evet her tarafım morarık girerken bazen çok acıyor ama eşime 1 kere yaptırdım çok sert yaptı.bacağına yapanlar varmış onu denerim gibi karnım büyüyünce
Hayallergercekolsun06 9 ay boyunca kullanacağım. Bir aydır kullanıyorum göbekte morarmayan yer arıyoruz. İlacı verirken çok acıyo, alışılmıyor her gün acıyor maalesef.
Hanifemert78 Hayallergercekolsun06 bende 9 ay kullanicam bakalım hayırlısı artik sağlıklı kucagimiza alalimda
Sara-2007 Kecmis olsun Brn internete bakdim tam dogru nasil yapilir oyrendim oyle vurdum cok az morarma oldu sonra hic morarmadi agrida keciyor kalici ahri degik.8aydir kullaniyorum.3-4ay gobek,sonra doktorum ayakdan vurmayi soyledi
alpmomm_ Kutu dönüşümu yap bı kutu göbekten yap bir kutu bacaktan bı kutu koldan dolapta duruyorsa ilaç çok yakiyo oda ısısı lnda dursun
Elfozhn Bende kan sulandırıcı kullanıyorum ilk bebeğim düşük oldugu için ama kol yada göbek dediler göbekten cesaret edemedim açıkcası koldan da morarma oluyor ister istemez . Peki göbek yerine koldan deneseniz doktorunuza sorup daha az acır belki 🤍
Hanifemert78 Elfozhn göbekten dedi doktor bende iki düşük yaşadım 15 dk ya geçiyor acısı biraz korkarak ve aciyarak oluyor ama napalim dayanicaz