Bebekk6156 turkuaz_ sadece tahmin dedi kemik yapısından bacagida acıktı yani pozisyonu da uygundu erkek olsaydı çıkıntı pipi vs görmez miydi sizce
turkuaz_ Bebekk6156 yani aslınsa bu resme bakıp kız demesi lazımdi ama 🤣 bilemedim tabi bacağı açıksa görmesi lazımdı
Bebekk6156 Yncatc doktorda erkek gibi kemik yapısına göre dedi ama bacak arasında birsey goremedi kafamı da bu kurcalıyor Nisanyagmurum
Yncatc Bebekk6156 benimde sizin gibiydi kız gibi ama belli olmaz dedi sonra erkek olduğunu öğrendik sonraki gidişte 3 hafta sonda suanda 26 haftalık hamileyim ve erkek
Bebekk6156 Aleynacamoglu doktorda benzetti ama yanılıyor da olabilirim dedi öf şu cinsiyet işi kesinleşse bütün stresim geçecek
Filizsz Bebekk6156 cnm kartindan mi ulturason benim bebiste bu tarafa donuk her gittiğimde doktor sag kasığıma ulturaosn cihazıni getiriyo bilemedm sag mi solmu bilgin varmı
Aleynacamoglu Bebekk6156 Canım valla bebişlere hiç belli olmuyor bana 17. Haftada 2 doktor kız dedi detaylıda erkek olduğu cıktı ortaya🥲💙