Eveeett kızlar bende artık doğum hikayemi yazabiliriim🥳 Öncelikle herkese Rabbim bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻 Burda bir çok post açıp nasıl başlatabilirim işte ne kolaylık sağlar vb gibi sorular sormuştum baya hemde ben 37 den sonra tüm tuşlara bastım kızlar gerçekten işe yaradı mı bilmiyorum işte günde 2-3 tane hurma yiyordum,Egzersiz hareketleri yapıyordum ama göbeğimden öyle düzenli yapamıyordum 5 dk 10 dk da olsa o hareketleri yapmaya çalışıyordum açıkçası hemen yorulup tekrar oturuyordum yani, günde en fazla 2 fincan adaçayı tükettim, bir de aklıma geldikçe meme ucumu uyardım yani anlayacağınız hiç öyle düzenli bir şey yapmadım hep aklıma ne zaman geldiyse uyguladım şimdi doğum hikayeme geçebiliiiriiimmm🥲
22 Ağustos görümcemin doğum günüydü kaynanamlara gidip süpriz yaptık işte görümceme falan neyse akşam öyle oturuyoruz balkonda bi bağlantısı var mı bilmiyorum ama ayağım ilk defa böyle şişmişti başka da bişey olmadı o gün ağrı falan anlamında. Neyse normalde eve gidicektik hepimiz ama orda kalmaya karar verdik spontane gelişti yani. Neyse uyuduk falan sabah oldu (23 ağustos 38+6) uyandığımdan itibaren karnım hem kasılıyordu hem de ufak sancı giriyordu ama canımı acıtmıyordu yani kasılırken olan bişey gibiydi ama nedense içimden bugün doğurucam dedim bilmiyorum neden🤷🏼♀️ neyse gün içinde sıklıkla kasıldı karnım ama doğum sancısı olduğunu falan düşünmüyorum bile bir de acı eşiğimde yüksek fazla hissedemiyorum belli de edemiyorum acımı neyse işte görümcemle öğlene doğru dışarı çıktık işlerimiz vardı hallettik yürüdük hep arada kasılma gelince duruyordum görümceme tutunup geçince tekrar yürüyordum vs eşimin iş yerine yanına gittik ona dedim hani hastaneye mi gitsek falan bu arada ertesi gün de haftalık kontrole gidicektik zaten 39 oluyodum tam, eşim de dedi yarın gidicez zaten eğer dayanabiliyorsan yarın gidelim geç oldu falan doktorun çıkmıştır (17.00) dedim doğru falan bende eve geçicektim ama görümcem bırakmadı dedi bu halde gitme eve gel bişey falan olur bende tamam dedim tekrar kaynanamgile geçtik baktım evde artıyor şiddeti ama kızlar şiddeti en üstte olduğunu düşünün ben tepki vermiyorum o yüzden de kimse pek önemsemedi hani normal ağrı gibi gördüler bende öyle gördüm açıkçası ama halbuki doğum sancısı çekiyormuşum neyse git gide arttı kasılma+sancılarım uzanıyorum ama ben işte telefonla ilgileniyorum vs arada giriyor kasılma gözlerimi sıkıyorum sadece geçince tekrar aynı telefonla uğraşıyorum en son dedim bi sıcak suya giriyim iyi gelir, girdim iyi geldi falan sonra daha da arttı dedim bişey oluyor kesin gidelim hastaneye kaynanam dedi kızım yok gitmeyin orda boşa tutarlar sizi falan dedim anne bi baktıralım da noluyor falan kimse doğum yapıcağımı aklına getirmedi bile neyse eşim dedi taksi çağıralım dedim yok ne taksisi o kadar para ne vercem falan😂 otobüsle gittik 3-4durak zaten hastaneye geldik doktorum olmadığı için nöbetçi doktorda doçent olduğundan kendi muayne ücretimizin üstünü istediler ee ben yarın zaten kontrole gelicem daha az ödicem diye düşünerek önce istemedim eşim dedi o kadar getirdim seni boşa dönemeyiz falan iyi peki dedim ödedik girdim muayneye ahaaa işte olay burda başladı alttan etti muayne beni dedi 6 cm açıklık ben şok idrak edemedim kızlar dedim şaka mı yapıyorsunuz ciddi misiniz falan doktor diyor orda kalıcak mı sanıyordun😂 beni ağlama tuttu eşim ordan diyor sakin ol falan neyse yatışım yapılıcakmış eşim o sıra evdekileri aradı falan hastane çantam için hem de kaynanam da gelicekti yanıma neyse imza atmaya gidiyoruzbu arada 3 yaşında da oğlum var kaynanamlarda bıraktık hani ben başladım ağlamaya ben oğlumu öpemeden çıktım sarılamadım ona tam falan korktum açıkçası eşim diyor getirtiyim falan neyse yatışım yapıldı sancı odamıza geçtik önlük giydim nstye bağlandım ara ara giriyordu sancı doktorumu aradılar o da geliyordu doğurtmaya beni😂 neyse eşim de evde bi kaç parçam kalmıştı almaya gitti hastanenin alt sokağı evim zaten bende şakasına dedim ki sen gelene kadar ben doğururum ama gelmesi yarım saat hani toparlaması vs toplam dedi yok sen geceye doğurursun ama falan bende beklemiyordum erken olcağını neyse yarım saat geçmedi doktorum geldi baktı 7 cm ama kanalda değil bebişim kasılmalarda yetmiyor itmek için suni verelim dediler tamam dedim suyumu patlattı verdi suniyi 15 dk geçmedi ıkınma hissi geldi bana doğumhaneye aldılar sancı kısmı kolaydı hızlıydı ama çıkış anı beni panik tuttu ıkınamadım çıkmadı canım çok yandı düzgün pozisyonda duramadım doktorum sakin ol buse gel aşağı falan diyor ama ben o acıya odaklıyım falan çekiştiriyorlar ıkınamıyorum tam bağırıyorum falan çok zorlandım en son bastırdılar çıktı ben o acıyla oğluma bakamadım bile göremedim idrak edemedim yanağıma koydular öptüm ama şoktayım yani çok hızlı gelişti herşey neyse dikiş attılar falan tirtir titriyorum çatalda bekliyorlar hani tansiyonuma falan bakıyorlar biraz yükselmiş o sıra neyse hemşire bişeyler dolduruyor ben uzanık halde saçma sapan konuşuyorum kıza diyorum sen o kadar doğum görüyorsun nasıl doğurucaksın falan kız da ciddi ciddi cevap veriyor (çok iyiydi valla hemşirem) diyor bende düşünmüyor değilim bunu😅 neyse kızlar eşimi yolda aramışlar doğdu diye garibim bir koşmuş hastaneye geldiğinde su içindeymiş🥹 beni de yarım saate çıkardılar doğumhaneden arkası dönüktü eşimin seslendim kısık sesimle bir döndü gözleri dolu dolu Allahım 🥺🥺 odamıza geçtik oğluşum geldi sonradan gördüm yarabbim bu nedir bu melek resmen öptüm sevdim kokladım valla🥺🥹 öyle kızlar şimdi 5. Günümüz dikişlerim biraz acıyor açılmadı ama yanma var biraz onun dışında iyiyim daha da iyi olmayı umuyorum 🙏🏻 Oğluşum kardeşini çok sevdi kardeşim kardeşim diye evde dolanıyor😍 hastaneye kontrole gittik ağlıyordu bebiş aradı oğlum diyor anne kardeşim ağlıyor çabuk gel falan çok tatlılar😍😍😍 Rabbim onları bana bağışlasın çok güzel bir his ama bir o kadar da zorluk içinde benim doğum hikayem de bu kadar hastaneye 20.00 de geldik 22.30 da oğluşum dünyaya geldi🌸❤️❤️ Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin sancı sırasında herkese dua ettim ❤️❤️🧿 Artık happykidsliyiz bizde🥲🐣 Çok karışık yazmış olabilirim unuttuğum illa vardır merak ettiğiniz şeyler varsa seve seve cevaplarım🥰🥳💖
Kızlar okumuşken tecrübesi olanlara sorum var
Göğsüm yara oldu ne iyi gelir? canım çok acıyor
Bir de dikişlerime batikon ve kantaron yağı sürüyorum doktorum dedi, yanma kaşıntı var iyileşme belirtisi mi?