Rabia1617 Kızlar ben 14 haftalıkken özele ğitmiştim doktor cinsiyetine kız dedi ben daha muaneye gittiğimde sormuyodum cinsiyetini bugün 28 haftalığım araştırma hastanesine gittim bi sorim cinsiyetini dedim oda erkek dedi ne yapacağımı şaşırdım
yenibirannis Rabia1617 13 haftalıktan 22. Haftaya kadar 2 Dr kız dedi detaylıda erkek olduğunu öğrendik💙😍
ilkmommylikheyecani Canım 13 te özelde net kız dendi parti bile yaptık şuan 30 haftalığız oğlumuzu bekliyoruz 🙈🩵
Mzzz 28 haftalik olana kadar doktora gitmedin mi yada detayliultrasona girmedin mi canim eğer bunlarda kız dedilerse bir doktora daha görünün bence🙏🙏😇
Rabia1617 Mzzz he ay gittim doktora ama bn sormadım cinsiyeti sadece bi kere sormuştum onda da oturuyor demişti bn kızdır diye sormadım bugün öyle bi sorasım geldi doktor da erkeğe benziyor dedi
Prens_prenses777 Rabia1617 ay kız varya banada 12 haftada kız dediler sonra kalp atışı kontrolü için bn sağlık ocağına gidiyordum orda ebe senin bebeğin sağ tarafa yerleşik eminmisin kız dedi bı kaç kişi daha erkek dedi bnde ayın 1 inde araştırmaya gidecem bı sorayım o kadar hazırlık yaptık 25 haftalığız şuan 😂🤲🥰
ilkmommylikheyecani Rabia1617 28 haftalık bebeğe benzetme ile yorum yapıyorlarsa gittiğin yer çok iyi olmayabilir canım çünkü o haftada artık benzetmemi kalır çocuğun herşeyi ortadadır yani nettir
Rabia1617 ilkmommylikheyecani yani 7 aylık bebek herşeyi ortadadır hayırlısı artık ne diyim farklı doktora giderim yine
Songul-12 Ebrugrgn banda kız dediler net 3 çizgi var dediler degişirmi bilmiyorum 2 hafta sonra detaylıya gidicem sizin özel hastanemi ?