TgbHmz Dneglr Bana kimse bişey demedi herhalde unuttular sağlık ocağı kendi aradı beni 13 hafta falandı 😊
Pinark92 Minikperi ben e nabızda çıkınca otomatik olarak sağlık ocağında kayıtlıdır diye düşünmüştüm şimdi anladım tamamdır teşekkür ederim :)
Nur5516 Dneglr kalp atışını duyunca msj atmıştım hemsireme Aşı vs kan tahlili oldukça beni arıyordu kendisi öyle gidiyordum
Oznurckr Dneglr devlet hastanesinde kalp atısını duydum sistemde otomatik aile hekimliğine bilgi gitmiş, aşı olarak sadece tetenoz aşısı oldum, haricinde 2-3 defa idrar ve kan tahlilleri oldum ara dönemlerde, Birde şeker yüklemesi var ortlama 29. Haftada
Sacteli Doktorum ilk kan ve idrar tahlili istediğinde gittim hamileyim dedim. Tahlillerimi verdim öyle takibe başladılar. :)
minikmucizeemaak Dneglr Kalp atışını duyduktan sonra kayıt yaptırdım. 3 ay da bir falan kontrol oluyor zaten, rutin sorular soruyor kan falan alınıyor 2 doz tetenoz vuruldum bu şekilde
elmacekirdegii Sağlık ocağına göre değişiyor. Ben mesela ararlar diye bekledim 20li haftalarda tetanos aşı zamanı geldiğinde aramayınca kimse kendim gittim niye gelmedin ki dediler bana. İkinci doza gene onlar aramadan söyledikleri tarihte gittim numaramı falan aldılar arayacağız rutinler için dediler 34. Haftadayım arayan soran yok aslında ayda bir sistemde görünüyor takip tarihi ama çağırmıyorlar. Ben de açıkçası kendi doktorumda düzenli takip oluyorum bu sıcakta bir de oraya gitmek zor geliyor. Bu gidişle aradıklarında doğurmuş olacağım.
Yagmurun2 Dneglr kanda gebelik testini sağlık ocağında yaptırmıştım sonucu çıkınca doktor kendisi yönlendirdi yani 4haftalıkken yapıldı şu an 18 haftalığız 17. Haftada tansiyon kan idrar tahlili falan istediler
Sevdatncr Pinark92 iki gebelik geçirdim ilki düşüktü ne onda ne de şimdi beni de aramadılar e nabızda da görünmüyor benim kalp atışını duyduktan sonra kayıt yaptıracağım
5678_ Dneglr ben kan vermek için gittim sonra sonuçlar için gittiğimde hamile olduğumu öğrendim doktorum beni yönlendirdi kaydini açsınlar dedi gittim sonra kayıt falan açtılar aşısı kan vermesi kilo tansiyon olcuyolar
mervemurat16 Dneglr ben evde test yapmıştım pozitif çıkınca sağlık ocağında kan verdim.Sonra pozitif olunca gelmemi istemişlerdi detaylıca soru sordular ne zaman hastaneye gideceğime kadar.7 haftalıkken aradılar beni sağlık ocağına aç gelmemi söylediler kan tahlili için ayrıca boy kilo endeksime baktılar yüksek çıktı biraz bir kağıt verdiler kendi doktoruma göstermem için.Geçen ilçe sağlıktan arayıp soru sordular 2 li teste girip girmediğimi detaylı ultrason tarihlerini söyledir.Sağlık ocağıda eylül ayı ilk haftası gelmemi söyledi dönem dönem takip edeceklermiş
balkizim_06 Ben kayıt yaptrmadm hamile olduğumu onlar hastane kayıtlarından ogrenmiş ztn hatta beni aradılar gebelik takıbı başlatmşsnz bi sıkntı varmı diye.. en son aşı için gttim sordum kayıt yaptrmaya gerek var mı dıye. Kaydın var olmzsa cagıramayız dedi…. Kayıt falan yaptrmadm.
Asel-2023 asivemavii_07 tetenoz yaptırıyorum zaten ama tel de söyledim gebeyim diye sorun olmaz herhalde