naneliseker_ Bugün hafif leke ile gittim. Doktor yuvarlak şeyler gösterdi bunlar plesentanın ayrılmasına neden olur düşük riskin var falan dedi 1 hafta öncesine kdr bse yoktu oysaki. 18+4 üm başına gelen var mı çok kötü durumdayım ağlıyorum.
AysenurSarikaya naneliseker_ benimm de plesanta etrafında kanama alanlarim vardı yuvarlak yuvarlak doktor banada gösterdi ekrandan düşük önleyici ilaç flaan kullandım ama şimdi çok şükür ki risk geçti doktorum da hiç öyle birşey söylemedi ayrılır falan diye
Evrem990 naneliseker_ dua et cnam bol bol allahin izniyle bisey olmaz insallah.doktora sormadin mi neye dikkat etmen gerekiyormuş.uzanman gerek surekli diye biliyorum
Evrem990 naneliseker_ devlet öyle ne yazikki.benimd3 başka konuda çok canımi skmişlardi.neyse zaten kendj doktruna gicekmişsinz iyi yaparsin canm
Gunes1723 Benimde öyleydi kanama aslanım vardı progestan kullandım şuan 35 haftayım şükür , bence başka doktora daha danışın
naneliseker_ Gunes1723 ısrarla kanama alanı mı dddim yok farklı bse dedi. Yarın özele renkli ultrason gideceğim
prenSandprenseSMomy naneliseker_ canını sıkmak istemem ama kontrole gitmeye devam et bırakıverme biziim geline de devlet öyle dedi düşük tehlikesi var sonra özele gitti bişeyin yok dedi sonrasında plesantanın yaşlandığını çocuğun karın gelişimin 2 hafta geriden geldiğini kilosunun zayıf olduğunu söyledi sonuç olarak devletn dediğine denk geldi 34 haftalıkken plesanta ayrılmış çocupun hareketsizliğinden farkedip çocupu aldılar oksijensiz kalmş kırmızı bi. Şeklde doğdu şıan küvezde sadece özele biraz daha git bide 2 hafta geriden gelme kilo almama gibi problmei var mı takip et İnşaAllah