Asl_13 Normalde çok su içen biri değilim 5 dkads bir bı bardak su içiyorum inalimaz çok içiyorum midem davul gibi oluyor nofmalmi bu kadar su icmem
sila_42yigit Asl_13 ya bende çok içiyorum benim suyum biraz fazlaymış tatlı ve hamur yediğim için çok su içmek zararı olmaz bence yaz günü de iciliyo yani
5678_ Asl_13 bende çok su içiyorum zarar gelir mi ki hiç sormadım doktoruma iyi gelir diye bildiğim için aşırı içiyorum
Yigit_Yagiz_Moms Asl_13 ben hamileliğimi öğrendiğimden beri çok susuyorum 21 haftalıpım hala öyle. İlkinde bu kadar susamıyordum ama endişe edecek bişey yok su içmek bebek için çok iyi
Gizemengin35 sila_42yigit tatlı ekmek hamur işi yemeyin aynisi Bn yaşıyorum her gün şeker olcuyorum çok sknti ve risk erken doğum için oluyor dikkat edin
Kuz Ben de aşırı susuyorum gece bile ağzım kurumuş bi şekilde uyanıp durmadan su içiyorum beş litreyi buluyo heralde günde
Mavisim3457 Her ne kadar su içmek faydalı olsada herşeyin fazlası zarar. Dengeli olmakta fayda var 🌸. 3 - 3,5 litre iyi bence. Organlarıda yorar böbrekleri falan.