aminehumamoms Bebekbeklrkn bazı doktorlar instgramda falan ev yoğurdu tüketmeyin güzel kaynamazsa mikrop üretebiliceğini söylyolar
aminehumamoms gulsahklkn bazı doktorlar instgramda falan ev yoğurdu tüketmeyin güzel kaynamazsa mikrop üretebiliceğini söylyolar
gulsahklkn gulsahklkn Güzelce kaynatırsan bişey olmaz diğerlerinde katkı maddesi herşey var daha sıkıntılı
aminehumamoms Yazmelegi_ bazı doktorlar instgramda falan ev yoğurdu tüketmeyin güzel kaynamazsa mikrop üretebiliceğini söylyolar
Bebekbeklrkn aminehumamoms Bilmiyorum ki cnm ama süt alırken de gerçekten organik olduğunu bilmiyoruz o da var tabi köy sütü çok güzel
Yazmelegi_ aminehumamoms gebelik boyunca ev yoğurdu yedim öncesinde de yiyordum zaten sütü kendiniz alıp güzelce kaynatıp yaparsanız hiç bir sıkıntı olmaz
Memolininannesi aminehumamoms hep market yoğurdu yiyorduk şimdi kendim mayalıyorum gerçek yogurt neymiş anladım 😂
aminehumamoms Memolininannesi ben ilk evlendiğim zaman asla yapamıyodum tutmuyo 4 5 kez denedim süt ziyan olmuştu sonra eşime mayalattm tek sorunum çok sıcak mayalıyodum ben mayayı öldürüyomuş 🥲
Memolininannesi aminehumamoms evet ılık olucak serçe parmağınızı 7 saniye tutup dayanabileceğiniz kadar sıcak olsun benimkide hafif sulu oluyo bi tık daha soğuk yapıcam bende
aminehumamoms Memolininannesi maalesef o sulu olması inek sütü hep sulu tutuyo bende sinir oluyorum öyle olmasına ama 🥲
Memolininannesi aminehumamoms yok canım sadece sütten değil mayalama şeklindende oluyor hatta teyzem karbonatta atıyo az bişi taş gibi yapıyor