KubraAydin Kızlar memnun kaldığınız doktor var mı beğendiğiniz, birde randevu almak çok zor nasıl alıyorsunuz Hep sorunlu gebelere inferlite hastalarına bakilmaktadir yazıyor.
Seher_okan120820 KubraAydin ben ordan takipliydim dogumumda orda gerceklesti herseyinden memnun kaldim
Seher_okan120820 Sabit bir doktor yok hatta doktorda yok asistanları ilgileniyor ama guzel yani asistanlarda degisiyor tabi sabit kalmiyorlar ama sizin bilgileriniz orada bir kere oldunmu sizi bi zamandan sonra taniyorlar ilgililer yani tabi aşırı bi ilgi degil oldugu kadar
KubraAydin Seher_okan120820 ben ilk kez gittim doktor kendisi muayene etti doğuma kim nobetciyse onun geleceğini söyledi
KubraAydin Seher_okan120820 canım doğumu ebeler mi yaptiriyor sezeryan oluyorsun yani normal doğum değil ne ebesi doktorum 4 doktor girdigini söyledi doğuma ebe seni kesicek dikicek demedi
Seher_okan120820 KubraAydin ben denk gelmedim bi ilk kontrolde Mustafa maraşliya denk geldim gerisi asistandi randevu konusunda da problem yasamadim
Seher_okan120820 KubraAydin evet ilkini kendi yapti sonrasi hep asistanlari ama sadece mustafa marasli degil ismail baglarda var bi elif diye biri vardi ama dedigim gibi asistanlari bakiyor