Mucizemgeldi 30 haftalık ağrılarım çok var bebek makat geliş hastane çantası hazirlasam kıyafetleri yıkayıp yerleştirsem erken mi sizce? Siz kaç haftalık başladınız ve sezeryan olacak 38 de alırlar
bebisimbenmmm Mucizemgeldi bende 30 da yaptim hepsini simdi 38 deyim hazir suan ve kafa rahat yapabilirsin..
Aysee1123 Mucizemgeldi 31+2 yim dün yaptım bende yıkama yerleştirme işini kafamdan çıkmış oldu. Sadece çanta kaldı onuda yakında hazırlarım kenara koyarım çok sonlara bırakmam
tazemommyy Mucizemgeldi 32.haftanın içindeyim yıkadım kuruttum ütülemesi kaldı bir kaç gün içinde onuda halledicem ileriki zamanlarda zor olur bence hazırlamak
Esrafatih01 Mucizemgeldi bence başlayın ufaktan yikamaya hafta ilerledikçe zor oluyor utulemek eğilmek
Naressmom1644 Ben çok geç vakite kadar bıraktım bu işleri maalesef. 37. Haftadaydim yaptığımda. Ve aşırı zorlandım. Çok daha agirlasmadan hem hastane çantanızı hem de bebisinizin kıyafetlerini kesinlikle hazırlamanızi oneririm. Yoksa insan çok zorlanıyor.
DidemB Mucizemgeldi 29.haftada hepsi hazırdı. Bebişlerin sağı solu belli olmuyor acaba nasıl olacak stresi çekerken bir de hastane çantası stresiyle uğraşmamış olursun