bebikveben Havvaa93 doktorunuza bunları kullanamadığınızı ve alternatif hangi magnezyumu verebileceğini sordunuz mu?
Havvaa93 Memolininannesi doktorun yazdığı hem kapsül şeklinde hemde özel bir ilaç kapsüllü ilaçlar kullanamıyorum birde muayane ücretimle aynı fiyatta olan ilaç almak istemiyorum açıkcası aile hekimi olan kuzenime sordum birde burda tecrubeli annelerden fikir almak istedim açıkcası
Memolininannesi Havvaa93 evet bende normalde devletin verdiği magnezyumu alıyordum ilk gebelikte bu doktor hep özel verdi 410 tl almadım. Sağlık ocağına da gidip yazdırabilisiniz
Havvaa93 bebikveben bunu eczanede farkettim kontrole gidicem gitmeden burdaki fikirleri alıp bir kaç ilacı göstererek sormak istiyorum ki tekrar odasından çıkıp eczanede aynı durumu yaşamamak için 😊
yesilkahve Havvaa93 ben aynı markanın başka magnezyumunu kullanıyorum. Ocean Extramag kullandığım ürün, doktorum önermişti. Siz de doktorunuza danışıp kullanın isterseniz
Hayatadairanne yesilkahve merhaba bişi sorabilir miyim siz kaçıncı haftada başladınız magnezyuma bana verilmedi de 26 haftalık gebeyim birde başka hangi takviyeleri kullanıyorsunuz demir d vitamini ve multivitamin de kullanıyormusunuz magnezyumun yanında