Zeynepsyhnn Esmanur43 Amin inşallah seninde 🥰 nasıl yani çok mu memede duruyor yoksa sürekli mi kalkıyor
Esmanur43 Zeynepsyhnn meme de tutamıyorum ki ucu olmadığından alamıyor biraz biberona alıştı sanırım biberon emerken doyduğunu anlamıyor benimkide
Zeynepsyhnn Esmanur43 Oyyy biberon ucundan ona daha fazla geldiği için ona alıştı olsun doğsun da sürekli yesin hiç şey yapma bu günlerimiz de geçecek Allah’ın izniyle 🌹
Zeynepsyhnn Aysebkr1258 Aşırı derecede zorlanıyorum uykusuzum dikişlerim zorluyor yani herşey o kadar zorluyor ki yere yıkılmak istiyorum bazen
Esmanur43 Zeynepsyhnn ay insan saatlerce ağlamak istiyor bazen lohusalık mıdır nedir dicem de biz en iyi şekilde annelik yapmak istediğimiz için yorulup üzülüyoruz aslında güzel bir şey ama işte zor mu zor
Zeynepsyhnn Esmanur43 Lohusalıktan ağlamaya başladım zaten gazamız mübarek olsun 😂 yaa ilk bir kaç güne göre dikiş açısından toparlandım ama sancım asla bitmiyor sancı zorluyor beni
Esmanur43 Zeynepsyhnn Allah yardımcın olsun gerçekten zor diyorlar duamdasın sende bebişte bebişe alışabildin mi 🥰
Zeynepsyhnn Esmanur43 Yaa Allah razı olsun teşekkür ederim 🥰 yaa alıştım ama hani nasıl derler yorgunluk uykusuzluk derken hiç bişey anlamıyor insan sevmeyi unutuyorsun 😢
Esmanur43 Zeynepsyhnn o kadar haklısın ki geceleri uyanmak zorlaştı ilk günler daha kolaydı bir de sarılık sınırda çıktı bizim sizde oldu my sarılık
Zeynepsyhnn Esmanur43 Çok şükür sarılık olmadı bakkk her saat başı emzir bir kaç gün sonra 2 saatte bir olayına geç sürekli bu döngüyü yap 40çıkana kadar
Esmanur43 Zeynepsyhnn bizim düşmeye başladı elhamdulillah emziiyorum bol bol bende aman olmasın ismi meydi cimcimenin 🥰
Esmanur43 Zeynepsyhnn ay çok güzel güle file büyük bizim de zeynep Gökçe nerelisin kaç yaşındasın o kadar beraber doğurduk tanışalım bari dedim 🥰
Esmanur43 Zeynepsyhnn Kütahyalıyım ama karsta yaşıyorum görev icabı bende 23 yaşındayım memnun oldummm🥰😍