Dfn511 piemses_annesi aaa evet bizde de var bu Antepliyim ben 😊 yüzük olanı mı yaptınız kız çıktı çin takvimini mi
piemses_annesi Dfn511 hemşerim 😅🩷 ben ikisini de yaptım yüzük doğru çıktı ama makas olayında erkek çıkmıştı kız cinsiyeti ama daha doğmadı sonradan pipisi çıkmış olabilir 😅😂
nunusmom mervemurat16 Eşim d. T. : 09.08.1994 Bnm d. T. : 21.05.1998 S. A. T. : 30.06.2023 Bna da bakar mısınız acaba 🤭
Arassimo Dfn511 uzunca bir ipe alyansinizi gecirin sirt ustu yatin ve tam sabitleyin gobeginizin uzerinde sonra bir anda hareket etmeye basliyor ileri geri giderse erkek daire cizerse kiz demek😊
Zekiye45- Dfn511 Çin takvimi yazcan canım sen söyle istersen bana ben bakayım doğum günün lazım ve gebe kaldığın ay🥰
Dfn511 Zekiye45- ben hamile degilim ama 2. Çocugu istiyorum merakımdan duramadım eylül ya da ekimde hamile olsam ne olur diye düşündüm ama yinede çıkıyosa bi bak benim doğum tarihim 05.06.1996 son adet tarihim daha yeni zaten 24.08.2023 😊
Zekiye45- Dfn511 Eylül ekim kız diyor kasımda kalırsan erkek diyor gerçekten doğru çıkıyor annemde de denedim 😂😅 üç çocukta da doğru çıktı bende aynı çıktım annem için girmiştim doğru çıkıyor mu diye benim annemde hamile aramızda 12 gün var kendisinin bilgilerini girdim onun erkek çıkıyor kendimi de girdim Haziran 1 benim doğum günüm kız gözüküyor
Arassimo Dfn511 cikiyor diyorlar aslinda hatta kac cocugun olcak cinsiyetleri nasil olucak onlara da bakiliyormus
Dfn511 Hahhaha sagolasın ya 😍😍😍sizde sağlıkla kucagınıza alın inşallah ne güzel annende hamile genç anne ve anneanne 🥰🙈