esraa1717 Merhaba ben dün kan testinde beta 537 hamile olduğumu öğrendim adetten bir gün önce bel ağrım kasık ağrım ara ara oluyordu başka hiç belirtim yoktu. bugün de Hiç belirtim kalmadı benim gibi olan var mi ilerki haftalar da mi artacak belirtiler
nisamom_ esraa1717 hayırlısı olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallah bende 4+2 yim yarın kan sonucum çıkıcak ilk beta inşallah sağlıcakla artar bir sorun çıkmazsa 6/7 haftada gitmeyi düşünüyorum kalp ayışı ve bebeği görebilmek için sende bekle istersen erkenden gidip sadece keseyi görebiliceksin beklemen gerekecek kalp atışı için yinede kan takibi yap betan düzenli artıyorsa normal bir gebeliktir çok gidicm dersen en azından folik asit yazar 💐😊
bngyldrm_ esraa1717 ben 5 haftalıkken gebe olduğumu öğrenmiştim test yapmasam bilmeyecektim bile daha çok erken belirti için her kadının aynı olmuyor ama benim bulantım fazlaysa sende az olabilir endişelenme 💕
esraa1717 Minikkush9496 Teşekkür ederim içim rahatladı bide kese için ne zaman gitmem lazım Bugün tam 4 hafta oldu adet günüm yani 1 hafta bekleyip gideyim mi yoksa cuma cumartesi gitsem görebilir miyim
esraa1717 Yenibirannee Teşekkür ederim bende acaba dedim bir sıkıntı mı var acaba biraz kasık ağrısı yapıyordu az az şimdi oda olamayınca merak ettim ☺️
Minikkush9496 esraa1717 canım ben ilk defa 6+4 haftalıkken gittim hem keseyi hem bebeği ikisini bir defada görmek için çünki erken giderken keseyi görüp bebeği göremezsem stress yapardım onun için bence ağrın falan yoksa beta takibi yap ve 7-8 haftanda git ben yaşadığım yerde doktorlar zaten adet gününden 2-3 hafta sonra gelmeyi öneriyorlar
esraa1717 nisamom_ Ben adetten önce başlamıştım folik aside eksiklik vardı doktor vermişti kullanıyorum kendim eczaneden iyisinden aldım ☺️
Sehseh esraa1717 kişiye göre değişiyor 13 haftama giricem sadece halsizlik falan bel ağrısı biraz mide bulantısı var pekte bişeyim yok yani bende sizin gibi dusunuyodum ilerleyen zamanlarda oluyormuş zaten