Gebeysek1 Sezaryendan hemen sonra süt olmasını sağlamak adına yapmamız gereken bir şeyler var mı ? Yiyecek olur masaj olur. Çarşamba doğum var Bi sorayım dedim
Kanalize Gebeysek1 elektrikli göğüs pompası ile sağmak tanıdığım öyle yapmış sütü gelmiş bende öyle yapmayı düşünüyorum
Seydusss Gebeysek1 Merhaba, cuma günü doğum yaptım bestlak damla tavsiye etti doktorum ve gerçekten çok faydasını gördüm tavsiye edebilirim
Seydusss Gebeysek1 Ve ne kadar canınız yanarsa yansın emzirmeyi hiç bırakmamanızı da tavsiye ederim 😔
plajterligi Gebeysek1 incirin çok süt getirdiğini Biliyorum onun yüzünden mastit oldum resmen 😂 kuru incirden komposto yapıp yedirmişlerdi ben normal doğum yaptım sütüm artması için fazla yemişim heralde sonrasında mastit oldum.. Doğum öncesi size faydası olur mu bilmem
Kanalize Gebeysek1 sağmayın dendiğini duymadım ama gününüz belliyse sağılabilir bence ucu vakum yapıyor bebek emer gibi işte yakınım sütünü öyle getirmiş erken doğum yaptı sezaryen oldu oda
Gebeysek1 Seydusss niyetim o yönde emzirmek çok istiyorum umarım sütüm olur ve emzirebilirim. Gebeliğin başından beri tek duam
ipekmom_ Gebeysek1 bestlak damla kullanmaya başladım canım 2gün önce, rezene çayı içtim. Doğurdum günde devam ettim ayrıca milk tea ve promalt içtim hemen geldi çok şükür
WiseMom Gebeysek1 Erken sormakla çok iyi yaptınız❤️ Güzel doğumlar🌹 Süt indirme, süt artırma yöntemleri ve işe yarayanlar için yazımı inceleyebilirsiniz naçizane bir kaç şey not ettim🙏🏻❤️ https://forum.mutluanneleriz.com/d/1650311-taze-doguran-bebegi-kuvozde-sutu-azalan-kesilen-annelersu-mevzuyu-cozelim