33mersin kızlar günaydın öğretmen arkadaşlar acaba kaçıncı haftadan sonra kat nöbeti tutmamaya başladınız
OgretmenEva 33mersin günaydın 24. Haftaya girdim bugün doktora gidip raporumu alıp idareye verince düşücem nöbetten
Kbrashn 33mersin doğuma 3 ay kala bıraktım ben. İdarecim muhtemel doğum tarihini sordu ve tam 3 ay öncesine göre sonlandırdık. 27.haftadaydım. Yönetmeliği incelediğimde de doğuma 3 ay kala yazıyordu.
Crocuss 33mersin ben öğrendiğim hafta doktorumdan nöbet tutamaz raporu aldım. Yoksa mide bulantısı ile tutmak çok zor olacaktı
sinifcianne Ben yeni yönetmelikte hamile oldugunuzu kanıtladıgınız an nöbetten muafsınız diye biliyorum.
Ozge11 33mersin 24.haftadan itibaren tutmuyorsun canım fakat öncesinde tutmanı zorlaştıracak bir durumun mevcutsa bunu doktoruna belirtip rapor alıp 24.ten önce de tutmayabilirsin
Bustagur 24. Hafta gece nöbeti ve belletmenlikte geçerli. Ama idareciler de eksik bildiği için kabul ediyorlar
SinemAyaz 26. Haftam tam okulların başladığı haftaya denk geliyordu seminer döneminde dilekçe yaZdım ve tutmadım o zamandan beri
33mersin 24ten sonra tutulmaz diye biliyorum da bugün okuyunca doğuma 3 ay kala yazıyordu bakalım bende 23.haftadayim haftaya almaya caliscam raporu
Ecearya 33mersin merhaba ben rsikli gebelik gecirdigim icin 1 21. Haftamda olmama ragmen 1 aydir raporluyum. Raporluyken maas nasil oluyor acaba ?
Elanaz 33mersin En son çıkan yönetmelikte 24. haftadan itibaren yazıyor. Genelde okul yönetimleri bu konuda yardımcı oluyor, ayrıca 24. haftada rapor alınmasına da gerek Yok idareye dilekçe ile bildirilmesi yeterli.