Mira34 Kızlar hamilelikte avokado zararlı mı ?? Ben 4 haftalık hamileyim oldum olası severim avokado hemde limonlu tuzlu şimdi bile önümde ama tereddüt ettim
NaimeYilmaz Mira34 hamılelıkte portakalın elmanın suyun bile fazlası zarar herseyn ölçüsü var nadir olmakla birlikte hiç bişeyi abartmamak lazım. bazen insan kendını tutamıor ama bunu her zaman yapma derim.
CansuHakanDabakan Mira34 Hayır çok faydalı sağlıklı yağlar içeriyo, ben de çok severim sade şekilde bile yerim😍
Burcum Mira34 folik asit deposu. Şekline de dikkat ederseniz rahim şeklinde. Yani gebelikte faydalı meyveler arasında. Rahatlıkla tüketebilirsiniz. Tüm meyve ve sebzelerin fazlası zararlı. Kararında tüketirseniz yarları saymakla bitmez😊
Mira34 Sebla55 Cevap verdiğin için teşeekkür ederim canım Yani tereddütsüz yiyebilirim...😍 bi arkadaşım demişti hamileliğinde çok tüketme fazlası zarardır diye aklımda kaldı
Albevna_ deletedmom11 fazla olgunlaşmamış olanlarını al bide soyma ortadan kes kaşıkla çıkar içini öyle ye misss 😍😄
Mira34 deletedmom11 Canım aslında çok yumuşak değil cok sertte olmayacak sekilde alırsan ufaltıp limon ve tuz ilave edersen tadı çok güzel. Dilersen muzla birlikte ezipte yiyede bilirsin inan her iki şekilde de çok lezzetli oluyor bir 🙂 Tavsiye ederim 😘😍
Burcuckc Mira34 aksıne faydası var hatta ınternetten bakarsan hamılelıkte tuketılmesı gerekenler arasında.
deletedmom11 Albevna_ kaşıkLada denedim bi türLü sewemedim 🙈🙈 beLkide wıcık diye kafama oturttum ya ondandır
NaimeYilmaz Ben cok yemek ıstedıgım seylere netten ıcerıgıne bakıorm hangi vitamnı barındırıor ve fazlası zararmı hamılelıkte ne kdr tuketmek lazım ve ona göre abartıorm burdan herkez kendı fikrini söler en ıyısı arastıralarak bılımsel olarak kanıtlanms bılgıler 🙏
Pambuk Avakado için lif ve vitamin açısından hamilelikte faydalı olduğunu söylemişti tv de bir doktor. Ben sevmiyorum ama aşırıya kaçmadıkça yenilebilir.
Mira34 Pambuk Sevdiğim meyvelerin bir de oldukça vitaminli olması beni çok mutlu ediyor yemek için zorlamıyorum kendimi 😍😍😍😍🙈
Burcum Mira34 siz şimdilik gün aşırı tüketmeye çalışın, doktorunuza da miktarı sorun. Ben haftada bir iki kez tüketiyorum ama çok sevdiğim bir meyve olmadığı için😊 aşırısı ne miktardan sonra o konuda bir bilgim yok malesef, yanlış yönlendirmeyeyim😊