Ebraz Yarın doktora gidiyorum en son 32 de gittiğimde 1900 dü 44 boydu şimdi kaçtır iyi kilo almışmıdor acaba
melekmommm Ebraz kız sen doğuma mı gidiyorsun beş hafta nasıl durdun 🤣 32 de gittim 2250di haftaya 34 de bidaha çağırdı bakalım
Elifeski22 Ebraz 5 hafta niye beklediniz ki 2 haftada bir kontrole gitmeniz lazım normalde 33 haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyor 🤔🤔 35 haftada 2716 gramdı 🥰
uralnur Ebraz bende tam sizin gibi yaptım haftalarımix bile aynı 37+2 de 3300 çıktı sizinkide o kilodur tahminen
Elotyy Ebraz son haftalar sık git çünkü suyunda kaçak olur kordon dolanır bilmeden sancın olur nst girmen gerekir bebeğin kan, akışına bakılmasi, gerekir allah, korusun, ama gitmem lazım
Ebraz melekmommm valla banada tuhaf geldi ama çok çağırmıyor bide özel hastane doktorumda çok iyidir 32 de gittim 36 da gel dedi randevu bulamadım 37 ye kaldı 😂
Ebraz Elifeski22 annem dedi yaşın genç bir sorun yok tehlikeli gebelikte yok ondan öyle yapmıştır dedi 4 hafta bekletti ama 1 hafta randevu bulamadım öyle 5 hafta beklemiş oldum
Elifeski22 Ebraz tehlikeli olması ile alakası yok ki bence doğum yaklaştığı için doktor daha sık görmesi lazım sizi 🤔☺️ neyse vardır belki doktorun bir bildiği
Mummumlilo Ebraz bana da öyle demişti 32 de gittiğimde 4 hafta sonra gel demişti çünkü erken doğum riskim yada olumsuz bir şey yoktu Bende sordum çünkü daha sık gelmeyim mi diye gerek yok demişti bana da ama 36 dan sonra her hafta çağırıyor
Ebraz Elifeski22 hareket ediyorsa suyun falan gelmezse aksi bir durum yoksa sıkıntı yok ama bunlar olursa geliyorsun demişti bir sıkıntı yaşamadım bende çok şükür 😂 ama bebişimi merak ediyorum çok özledimm
Elifeski22 Ebraz Allah korusun sıkıntı olmasın zaten 🥰 ah o merak hepimizde var 😅 cuma günü kontrol var dört gözle bekliyorum bebeğimi görmek için 😍
Ebraz hmyrdfn ben tam 37 yim bakalım benim oğlum kaç oldu karnımda büyük değil pek endişe ediyorum o yüzden
nefessmommm Ebraz riskin yoksa ondan geç çağırmış olabilir mi ki ama bundan sonra sıklaştırır herhalde