Gokce92 reinamm Tabiki yuzde yuzz tavsiye ederim. O an o kadar buyulu ki o kadar gucleniyorsun ki. Suan her isimi kendim yapiuorum bebegim cok saglikli hemen sutum geldi. Zorunlu olmadikca sezeryana karsiyim dogrusu👍
turkan12 Ne kadar güzel Doğumunuz olmuş mahşallah yaa allahım bize de nasip eder inşaallah dua edin bizede biz de kurtulalım sağlıklı uzun ömürlü olsun Bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba 😍🙏
Gokce92 Asminsmom2 Her zaman normal istiyordum zaten doktorumun destegiyle cok guzel bi dogum yasadik☺️
turkan12 Gokce92 olsun canım sağlıklı olmuş ya önemlisi o sen şimdi büyütürsün onu güzelce besleyerek 😍
ElifKural Gokce92 çok güzel yazmışsın allahına sağlık canım rabbim bizlerece öyle kolay bir doğum nasip etsin inşallah 🤲😘
Gokce92 ElifKural Amin insaallah kendinize doktorunuza ve bebeginize guvenin. Inanin kendinize guvenince surec o kadar guzel bir hal aliyo ki. Sanciyi bile guclu anac bir kadin edasiyla karsiliyorsunuz👍
GamzeAltn Gokce92 maşallah 🙏🤗 36 haftalıkken bir sorun olmadımı küvez de kalma vs gibi sonuçta erken doğuma girmiyor mu?
Gokce92 GamzeAltn Yok girmedi canavar gibi masallah. Tum kontrolleri yapildi zaten. Onemli olan gelisimi burda dogum haftasi degil aslinda