Gokce92 Merhaba Arkadaşlar sonunda ben de hikayemi yazıyorum. Sabah uyandığımda aşağıda vajinada baskı hissi ve belimde ağrı vardı. Doktorumu aradım gel bir kontrol edelim dedi. Duşumu aldım eşimle beraber gittik. Alttan çatı muayenesi yaptı. Vallahi hiç acıyan bir şey değil doğrusu doktor kurcalarken muhabbet ettik😂 Neyse sonuç 5 cm açıklık🥴 Hoppalaaa hadi yatışa hemen. Güzelce yakışım yapıldı. Sürekli kalp atışları kontrol edildi. Doktor dedi suyunu yatakta patlatalım. Suyumu patlatması da acımadı arkadaşlar korkmayın inanın büyük bir güç geliyor insana. Sonra benim sancılar başladı tabiiii. Fotoğrafçı tüm sancı anımı çekti saolsun nasıl görünüyordum Allah bilir. Evet iyiki sancı var yoksa doğum imkansız olurdu. Sonra doktorum açılmama baktı haydi babası doğuma dedi hepberaber doğumhaneye indik. Yerçekimiyle insin diye çatalın önünde ileri geri hareket ettirdi doktorum sonra ikinlan ğelince çatala dedi. Çıktım çatala herkes haldi gökçe diyince benn tüm gücümle ikiniyorum kabızken yapmak gibi aynı. Eşim arkada ıkınıyor 😂😂 Sonra haydi bir daha çocuk doktorundan fotoğrafçıya kadar hepberaber ıkınıyoruz😂 Sonra bıraktı doktorum bu senin artık hadi son kez artık top bende dedi. Çok duygusal ve motive ediciydi bu. O an büyük bir özgüven ve anaçlıkla bir ittirdim fırrrttt ohhh bi rahatlama ama sormayın😂😂 Ben ağlamadım hiç şaşkınlıktan eşim zaten hüngür hüngür allahım rüya sandım. Birkaç dikişim var ama şuan her işimi kendim yapıyorum. Yarın çıkıcam hastaneden. Hafif sızı var hepsi bu. Rabbim hepinize işi doğumlar nasip etsin. Normalden korkmayın bebeğiniz size siz ona güvenin😂 Haydi ben happy kids e sağlıcakla😂
Mgsrcn Gokce92 Hayırlı ömürlü olsun insallah Allah saglikla sizlerle birlikte büyütmeyi nasip etsin 🙏🙏 darisi da basimiza inşallah 😊🙏
1850 Gokce92 hayırlı olsun. Bebegınızdr herhangı saglık sıkıntısı oldumu acaba küvez vs 36. Hafta erken dogum olmus merak ettım . İnşallah olmamıstır. Allah saglıklı uzun ömürler nasıp etsın
Gokce92 1850 Yok hayir hic bir sikintisi yok cift memeden emiyor bi de gayet saglikli. Onemli olan gelisimi zaten😌
Gokce92 Rumeysilam 2660 gr dogdu herhangi bir saglik sikintisi yok hemen yanima verdiler cookk okk emiyor
Ozzz Gokce92 nişan veya suyun gelmeden mı hastaneye gittin canım sadece ağrı vardı yani dimi? Bu arada Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin😍
MeltemmB Gokce92 Gökçe hanım öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Bende 35 haftalığım. Kız bebekleri hep erken gelir derler. 36 hafta normal Doğum için erken değilmiş demekki. Yani benim kızımda heran gelebilir ozaman öylemi ☺️ çok sabırsızlanıyorumm 🤰
Minikheyecan Kaç kg doğdu beneğiniz acaba benim bebeğim şu an 36+4 2 kg civarında bana doktorum normal doğuramazsın diyor şimdi doğum olursa... sizin ne güzel olmuş normal doğum ve bebeğiniz sağlıklı anladığım kadarıyla cok şükür... darısı başımıza
Gokce92 Minikheyecan Yani doktorunuz neye gore dedi bilmiyorum. Mantikli bir sebebi vardir. Her bebek ve anne farkli oluyor tabi. Rabbim saglicaklara kucaginiza almanizi nasip etsin
Gokce92 Hafizeipek Yok kalmadi bagun taburcu olduk zaten. Gelisiminde bir sikinti olmadigi icin eve gonderdiler direk☺️
Buseayazerdgn Gokce92 ya masallahh cokguzel bir dogum olmus gözün aydinnn💙💙 bnde 36+2yim bnde dogurim yaaa😣😣😣😣