Agg0207 Rabiakndk 31+2 deyim sezeryanla doğum yapicam inşallah ilki zorunlu sezeryanla olmuştu çünkü ekimin 3. Haftası olucak sanırım doğum
Rabiakndk Agg0207 sezeryan doğum sonrası nasıl oluyor acaba yani duyduklarım kadar zor mu geçiyor çok merak ettim tabiki kişiden kişiye de degisebilirmis
mugeb123 Bende 31+3 oldum normalden çok korkuyorum sezeryan olcam🤭🤭 38 de alırız dedi doktorum bakalım inşallah artık gelsin :)) sizlere kaçıncı hafta dedi doktorlarınız ??
Rabiakndk mugeb123 bende normalden çok korkuyorum şimdilik nasıl olucam bilmiyorum daha doktorumla konuşmadım birde birşey sorucam sezeryan dogumu siz kendiniz mi istediniz doktorunuz mu onerdi acaba yani şunu merak ediyorum tercihe bağlı oluyormu
uzunkizys Bende 32 haftadayım bugün kontrole gittim baş geliş pozisyonu kafası 34 haftalıkmış net bişey diyemem ama böyle büyük giderse normal doğum olmaz dedi kafam karıştı 🤔 inşallah normal bi şekilde sağlıklı olarak kucağıma alırım bebişimi
Rabiakndk uzunkizys benimde en son gittiğimde gelişimi 2hafta önde demişti doktorum bu hafta tekrar gidicem ne olur bilmiyorum 🙂